Το συγκλονιστικό γράμμα μιας δασκάλας, για τα παιδιά που… δεν θα αρχίσουν φέτος το σχολείο

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Χαμόγελα και γέλια τη συνοδεύουν για τους περισσότερους. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι γονείς που δεν μπορούν να την χαρούν. Ειδικά, αυτή η μέρα είναι κάτι… σαν κεντρί στην καρδιά τους, αφού δεν μπορούν να προετοιμαστούν για το σχολείο μαζί με τα παιδιά τους γιατί εκείνα δεν είναι πια κοντά τους.

Μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η χώρα μας και τον άδικο χαμό τόσων παιδιών από τις φωτιές στο Μάτι, το γράμμα αυτής της δασκάλας στα παιδιά που ΔΕΝ θα είναι μαζί της αυτή τη σχολική χρονιά μίλησε στις καρδιές μας και είμαστε βέβαιοι, ότι θα συγκινήσει και εσάς…

Η Rachel Whalen, νηπιαγωγός, έχοντας χάσει την κόρη της το 2016 και γνωρίζοντας τον πόνο της απώλειας, αφιερώνει ένα κείμενο σε όλα εκείνα τα παιδιά που φέτος δεν θα είναι στην τάξη της…

«Αγαπητέ (η) φίλε (η),

Καλώς ήλθες στο Νηπιαγωγείο. Το όνομά μου είναι κυρία Rachel Whalen και θα είμαι η δασκάλα σου. Ανυπομονώ να “πιάσεις χώρο” στην τάξη μου, ακόμα και αν δεν μπορείς να είσαι εκεί σωματικά. Θα νιώθω την παρουσία σου στην αίθουσα κάθε μέρα.

Το Νηπιαγωγείο είναι ένας συναρπαστικός χώρος. Πόσο θα ήθελα να μπορούσες να το δεις μαζί μου! Θέλω να σου μάθω τα πάντα για τα γράμματα, τους ήχους που κάνουν για να φτιάχνουν λέξεις. Εύχομαι να ήσουν δίπλα μου, καθώς μαθαίνουμε για τους αριθμούς, τα φυτά και τα ζώα. Θα σε σκέφτομαι κάθε φορά που θα μαθαίνουμε για τον κύκλο της ζωής και θα παρακολουθούμε τις μικρές κάμπιες της τάξης μας να γίνονται πεταλούδες. Ξέρω ότι θα ήθελες να μελετάς διάσημους καλλιτέχνες, να κάνεις ανακαλύψεις και να μαθαίνεις τόσα όμορφα πράγματα.

Ξέρω πως οι οικογένειες σας εύχονται να ήσασταν εδώ για να μοιραστούν μαζί σας την χαρά του Νηπιαγωγείου. Να σας συνοδεύσουν στην καινούρια σας τάξη, να σας βοηθήσουν να κρεμάσετε την τσάντα σας και να ακούσουν όσα έχετε να τους πείτε για την ημέρα σας.

Να θυμάστε ότι όσο γεμάτη και να είναι η τάξη μου πάντα θα μας λείπετε!

Την πρώτη μέρα του σχολείου, λοιπόν, στείλτε λίγη παραπάνω αγάπη σε εκείνους που λείπουν. Θα κάνουν το ίδιο για εσάς. Είναι μεγάλη μου τιμή να σας έχω στην τάξη μου και να σας αφήνω χώρο για τη δική σας χρονιά στο Νηπιαγωγείο…»

Το γράμμα της έγινε σχεδόν αμέσως viral με γονείς που μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες με την Rachel Whalen, να την ευχαριστούν για αυτό το γράμμα…

Δείτε τη φωτογραφία με το γράμμα της

Summer is winding down and I'm gearing up for a new school year. Yesterday, I sat down to finish my mailing for my new…

Gepostet von An Unexpected Family Outing am Mittwoch, 1. August 2018

Πηγή: babble.com