Αρχική Infokids Ταινίες To Toy Story 4 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και... δεν κρατιόμαστε!

To Toy Story 4 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και... δεν κρατιόμαστε!

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Toy Story, το 1995, πολλοί από εμάς ήμασταν παιδιά.

Όσοι είχαμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε τότε στον κινηματογράφο εντυπωσιαστήκαμε από τα απίθανα γραφικά, καθώς επρόκειτο για την πρώτη ταινία animation που προβλήθηκε ποτέ στο ευρύ κοινό -την πρώτη, δηλαδή, ταινία που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν ήταν, όμως, αυτός ο μοναδικός λόγος που το Toy Story μας συνεπήρε: Η ιδέα ότι τα παιχνίδια αποκτούν ζωή, όταν οι άνθρωποι δεν είναι μπροστά, βρίσκεται καταχωνιασμένη στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα, όσο κι αν μεγαλώσουμε! Όταν, μάλιστα, τα παιχνίδια αυτά συμπράττουν για το καλό του αγαπημένου τους «ιδιοκτήτη», αλλά και για την αξία της φιλίας, η ταινία γίνεται αυτόματα η αγαπημένη μας!

Διαβάστε περισσότερα και απολαύστε το teaser trailer στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.