Τρίδυμα χωρίστηκαν στη γέννα και συναντήθηκαν τυχαία μετά από 20 χρόνια – Μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Τρίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στην Αμερική βίωσαν μια συγκλονιστική ιστορία που διαβάζοντάς την κάποιος δύσκολα μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από το δράμα που βίωσαν εν αγνοία τους καθώς όπως αποδείχθηκε συμμετείχαν σε ένα κοινωνικό πείραμα.

Το αμφιλεγόμενο κοινωνικό πείραμα

Τα τρία αδέρφια (Robert Sharfran, Eddy Galland και David Kellman) γεννήθηκαν στις 12 Ιουλίου του 1961 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και δόθηκαν προς υιοθεσία σε διαφορετικές οικογένειες στο πλαίσιο ενός πειράματος που ερευνούσε κατά πόσο επηρεάζει η φύση και η ανατροφή τη ζωή ενός ατόμου.

Επικεφαλής του πειράματος ήταν ο ψυχίατρος Peter Neubauer ο οποίος εκτός από τα τρίδυμα της ιστορίας, χώρισε δεκάδες ακόμα δίδυμα και τρίδυμα νεογέννητα και τα διασκόρπισε σε οικογένειες ώστε να μελετήσει ποιος είναι ο αντίκτυπος της ανατροφής.Όπως προκύπτει, οι γονείς που υιοθέτησαν κάθε παιδί δεν γνώριζαν ότι είχε κάποιο δίδυμο αδελφάκι, ωστόσο μία φορά κάθε χρόνο τα παιδιά μεταφέρονταν στο Μανχάταν για να περάσουν μία σειρά τεστ νοημοσύνης, συμπεριφοράς και προσωπικότητας. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο του πειράματος όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής τους όπως για παράδειγμα τα πρώτα τους λόγια ή η πρώτη φορά που έκαναν ποδήλατο καταγράφονταν σε βίντεο.

Η μοιραία συνάντηση

Τα αδέρφια που αγνοούσαν ο ένας τη ύπαρξη του άλλου έζησαν για χρόνια χωριστά μέχρι που συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Robert πήγε στο πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη και γνώρισε τον συγκάτοικό του Michael Domitz. Ο Robert ήταν ολόιδιος με τον προηγούμενο συγκάτοικο του Domitz, τον Eddy. «Είχε το ίδιο χαμόγελο, τα ίδια μαλλιά, τις ίδιες εκφράσεις». Τελικά, οι δύο, νεαροί τότε, συναντήθηκαν και συνειδητοποίησαν ότι είναι αδέρφια που τα χώρισαν μετά τη γέννησή τους.Λίγο καιρό αφού τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν, ένας τρίτος άντρας, που τους μοιάζει, κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για τον David Kellman ο οποίος ζούσε στο Κουίνς. Όπως διαπιστώθηκε ήταν ο τρίδυμος αδερφός τους. Υιοθετημένοι και μεγαλωμένοι από διαφορετικές οικογένειες, κατάφεραν να επανασυνδεθούν 19 ολόκληρα χρόνια μετά τη γέννησή τους!

Τα σημάδια που “πρόδιδαν” την ιστορία των αγοριών

Η μαρτυρία στην οποία αξίζει να σταθεί κανείς είναι εκείνη της γυναίκας που υιοθέτησε τον David. «Άρχισε να μιλά πολύ νωρίς. Τον θυμάμαι να ξυπνάει και να λέει: έχω αδελφό», λέει η μητέρα του ενός. Αργότερα πάντως διαπιστώθηκε ότι και τα τρία αγόρια παρουσίασαν συμπτώματα άγχους που προκάλεσε ο διαχωρισμός τους κατά τη βρεφική ηλικία. Από την στιγμή που συναντήθηκαν τα τρία αδέρφια διαπίστωσαν ότι είχαν αρκετά κοινά. Κάπνιζαν την ίδια μάρκα τσιγάρων, είχαν αδυναμία στο ιταλικό φαγητό και τις μεγαλύτερες γυναίκες. Συνέχισαν τις ζωές τους μαζί, στο πανεπιστήμιο και την εργασία καθώς άνοιξαν ένα εστιατόριο το οποίο ονόμασαν Triplets. Η κατάληξη του ενός όμως ήταν τραγική. Ο Eddy σε ηλικία 33 ετών, έχοντας υποφέρει από κατάθλιψη, έβαλε τέλος στη ζωή τους.

Η ζωή των τριδύμων έγινε ντοκιμαντέρ

Η απίστευτη ιστορία τους έγινε ντοκιμάντερ, υπό τον τίτλο«Three Identical Strangers», που ξετυλίγει το πώς τρεις άγνωστοι μεταξύ τους ενήλικοι πλέον ανακάλυψαν ότι είναι τρίδυμα αδέλφια που χωρίστηκαν στη γέννα.