Πώς γιορτάζει κάθε χρόνο η Μαριάννα Τουμασάτου τα γενέθλια της κόρης της

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου, δεν συνηθίζουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα social media. Έχουν μια κόρη, την Χρυσηίδα – Παναγιώτα και προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις καθημερινές τους στιγμές.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου

Η γνωστή ηθοποιός, όμως, γιορτάζοντας τα 8α γενέθλια της κόρης της, μάς συγκίνησε με ένα μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πέρα από τις ευχές στην κόρη της, μοιράστηκε μαζί μας και μια πιο προσωπική στιγμή από τα παιδικά της χρόνια.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο κομμωτήριο μαζί, ώστε να προετοιμαστούν για το πάρτι γενεθλίων της μικρής (σσ. η Χρυσηίδα – Παναγιώτα γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2011).  Η Μαριάννα Τουμασάτου, λοιπόν, ανήρτησε φωτογραφία με το χτένισμα της κόρης της την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα:

«Όταν ήμουν μικρή (και ακόμα) όταν ξημέρωναν τα γενέθλιά μου ή του αδελφού μου, η μάνα μας τραγουδούσε το “σήμερα γιορτάζει όλη η γη..” κι εγώ την κορόιδευα και ακόμα το κάνω μόνο που τώρα ξέρω τι εννοεί!!! Σήμερα γιορτάζει όλη η γη!!!! Χρόνια πολλάαααααααα νεράιδα μου».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία