Μαριάννα Τουμασάτου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ την κόρη της (video)

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια πολύ αγαπητή ηθοποιός που ξεχωρίζει για την αξιόλογη πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση. Απασχολεί κυρίως με τη δουλειά της και σπάνια εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου και έχουν μαζί αποκτήσει μία κόρη, την 7χρονη Χρυσηίδα – Παναγιώτα.

Η γνωστή ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε γιατί δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι τώρα το πρόσωπο της κόρης της ούτε σε κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί της ούτε σε κάποια ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, γι’ αυτό και δεν το κάνω», είπε συγκεκριμένα και συνέχισε: «Η μικρή έχει έρθει στο θέατρο, έχει δει παραστάσεις, έχει ανέβει στη σκηνή, έχει γνωρίσει συναδέλφους και γνωρίζει τι δουλειά που κάνουμε. Δεν ζει κλεισμένη». Ενώ διευκρίνισε ότι δεν κατακρίνει όποιον φωτογραφίζει ή εκθέτει τα παιδιά του, λέγοντας «Την εκθέτουμε σε μια θεματολογία που εμείς θεωρούμε ακίνδυνη. Μπορεί και να κάνουμε λάθος. Δεν τα ξέρω όλα και δεν έχω δίκιο σε όλα. Δεν κρίνω τους γονείς που το κάνουν. Εκείνοι μπορούν να το διαχειριστούν καλύτερα, εγώ όχι».

Όσο για τις σκηνές με τους συμπρωταγωνιστές της και πώς τις αντιμετωπίζει η μικρή είπε: «Ένα παιδάκι που ξέρει ότι η μαμά του είναι με το μπαμπά του, δεν είναι εύκολο να καταλάβει, όταν είναι μικρό, ότι αυτός ο κύριος “κάνει” ότι αγαπάει τη μαμά, αλλά τη φιλάει κιόλας. Αυτός είναι ένας κόσμος που δεν αφορά το παιδί. Όταν είναι έτοιμο του εξηγείς».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής με τις δηλώσεις της ηθοποιού:

(Ακούστε τις δηλώσεις της ηθοποιού αναφορικά με την κόρη της από το 5ο λεπτό και μετά)