Αρχική Νέα Τρίκαλα: Γυναίκα μηνύει γιατρούς - Την άφησαν να φύγει και εκείνη γέννησε στην τουαλέτα

Τρίκαλα: Γυναίκα μηνύει γιατρούς - Την άφησαν να φύγει και εκείνη γέννησε στην τουαλέτα

Μια παράξενη και συνάμα - λιγάκι - δυσάρεστη υπόθεση ζωντανεύει στις δικαστικές αίθουσες των Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια υπόθεση μήνυσης προς γιατρούς που κατέθεσε γυναίκα, η οποία κυοφορούσε ένα βρέφος 5 μηνών και βρέθηκε με πόνους στο νοσοκομείο της περιοχής, ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί εχθές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα χρόνια όταν και η γυναίκα είχε ανέβει για να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της σε χωριό της Καρδίτσας κοντά στα Τρίκαλα. Ένιωσε περί την 2α πρωινή έντονους πόνους και μετέβη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η γυναίκα ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι οι γιατροί δεν εκτίμησαν σωστά την κατάστασή της και της έδωσαν εξιτήριο μερικές ώρες αργότερα, επιτρέποντάς της να ταξιδέψει για την Αθήνα. 

Η γυναίκα με τον σύζυγό της, λοιπόν, ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής προς την Αθήνα, ωστόσο κάνοντας μια στάση στο χωριό τους στην Καρδίτσα - για να πάρουν τα πράγματά τους - η γυναίκα πηγαίνοντας στην τουαλέτα… γέννησε το μωρό!

Από την πλευρά τους, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η κλινική της εικόνα ήταν καλή και ότι και η ίδια επιθυμούσε να φύγει για να την παρακολουθήσει ο γιατρός της στην Αθήνα.

Μήνυσε τους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων που την παρακολούθησαν στην εφημερία τους για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους. Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις αρχές καλοκαιριού του 2019.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το αν το δίκαιο βρίσκεται από την πλευρά της μητέρας ή των ιατρών. Το ευχάριστο, όμως, είναι ότι το πρόωρα γεννημένο μωράκι επιβίωσε αυτής της περιπέτειας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.