Αρχική Νέα Τρόμος στο Πάρκο Τρίτση - Επιτέθηκαν σε μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Τρόμος στο Πάρκο Τρίτση - Επιτέθηκαν σε μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η σχολική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Κερατσινίου στο Πάρκο Τρίτση καθώς ένας 15χρονος μαθητής τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από ληστές που τον έκλεψαν.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Ο 15χρονος, σύμφωνα με το newsit.gr,  ήταν μέσα στο Πάρκο Τρίτση όταν ξαφνικά τρία άτομα τον πλησίασαν και του είπαν απειλητικά: «Δώσε μας τα λεφτά σου». O μαθητής τους έδωσε όσα χρήματα είχε πάνω του - 3 ευρώ - και έτρεξε να σωθεί. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει αφού τους έδωσε τα χρήματα, έπεσε και τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τη μητέρα του μαθητή.

Είναι απαράδεκτο ένας χώρος που επισκέπτονται κατά εκατοντάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών καθώς και σχολεία στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδρομών να είναι αφύλακτο και πεδίο δράσης συμμοριών και παραβατικών ατόμων.

Το ανησυχητικό συμβάν έρχεται προς επίρρωση των επώνυμων καταγγελιών πολλών πολιτών που κάνουν λόγο για πλήρη εγκατάλειψη του χώρου από τον αρμόδιο Φορέα Διαχείρισης. Μάλιστα, εκτός της απουσίας φύλαξης επισημαίνονται ως κίνδυνοι τα ανοιχτά φρεάτια, οι κομμένες σιδεροκατασκευές, τα σπασμένα γυαλιά-λάμπες, τα σπασμένα ξύλινα δάπεδα γεφυρών, τα καλώδια, οι ετοιμόρροπες κεραμοσκεπές, οι γυμνές πρόκες σε ξύλινες κατασκευές, τα αιχμηρά σίδερα και οι σπασμένοι φράκτες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.