Τροχαίο σοκ στην Κοζάνη: 15χρονος και 16χρονος έπεσαν σε χαράδρα με μηχανή και έμειναν αβοήθητοι για 3 ώρες

Αγωνία στην Ελευσίνα για ανήλικο που έπεσε σε φωταγωγό
Nεότερη ενημέρωση: Εκτός κινδύνου, αλλά ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο νεαρά άτομα 15 και 16 ετών, που στις 3 τα ξημερώματα έπεσαν σε χαράδρα 15 μέτρων με την μηχανή τους στην περιοχή Κατσέλη Σιάτιστας.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κοζάνη, στην περιοχή Κατσέλη Σιάτιστας. Δύο νεαρά άτομα –15 και 16 ετών– μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς έπεσαν σε χαράδρα με μηχανή.

15χρονος και 16χρονος έπεσαν σε χαράδρα με μηχανή και έμειναν αβοήθητοι για 3 ώρες

Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα έπεσαν σε χαράδρα 15 μέτρων με τη μηχανή τους, στην περιοχή Κατσέλη Σιάτιστας.

Οι δύο επιβάτες της μοτοσυκλέτας που κινούνταν με κατεύθυνση προς Γρεβενά, 4 χλμ. από την Σιάτιστα, έμειναν για τρεις ώρες περίπου στο απόκρημνο σημείο για να ειδοποιήσει ο ένας εκ των δυο το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε άμεσα και διακομίσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η κατάσταση της υγείας των εφήβων

Τον οδηγό της μηχανής, που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος, ανέσυραν από τη χαράδρα πυροσβέστες της ΠΥ Κοζάνης και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, λόγω βλάβης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο νεαρός που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης έχει σπασμένο ισχύο και λεκάνη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Γαλλία: Ξέχασε το 14 μηνών μωρό στο αυτοκίνητο, έπαθε θερμοπληξία και πέθανε

«Ας βγουν να πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» λέει η μητέρα που έχασε το μωρό της

Χαλκίδα: 4χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έγκαυμα στο χέρι