«ΒατΡαπουνζέλ»: Η αγαπημένη πριγκίπισσα του Θεάτρου Ρετρό συναντά τους λιλιπούτειους φίλους στο After School (9/6)

Τα κέντρα μελέτης AFTER SCHOOL Πειραιά και Αγίας Σοφίας Πειραιά και το παιδικό θέατρο ΡΕΤΡΟ σας καλούν σε μια μοναδική θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 9 Ιουνίου! Και… για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι…, αντί να πάμε όλοι μαζί σε κάποιο θέατρο και να παρακολουθήσουμε μια παιδική παράσταση, φέρνουν το θέατρο ΡΕΤΡΟ και το παιδικό θεατρικό έργο «ΒατΡαπουνζέλ», στους χώρους τους.

Η υπόθεση της παράστασης:

Μεγαλώνοντας σε ένα μικρό διαμέρισμα της Αθήνας δυό αδελφές, με την παιδική τους φαντασία να καλπάζει, καλούνται να φέρουν στα μέτρα τους, τους κόσμους που γεννάει το παιδικό τους μυαλό. Με αφορμή τα γνωστά παραμύθια ‘Βασιλιάς Βάτραχος’ και ‘Ραπουνζέλ’ και με υλικά την παιδικότητα τους αλλά και ό,τι μπορούν να ξετρυπώσουν από την μικρή αποθήκη του σπιτιού τους ξεκινάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να παίζουν! Αυτό που καμία τους όμως δεν μπορεί να φανταστεί είναι το πόσο πιο κοντά θα έρθει η μία στην άλλη μόλις το παραμύθι τελειώσει και καταλάβουν πως όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους ένα μικρό βατραχάκι ή μιά όμορφη πριγκίπισσα και πως η αγάπη φτιάχνει κόσμους που χωράνε παντού. Ακόμα και στο μικρό τους διαμέρισμα.

Πότε; Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τι ώρα; 19.00 έως 20.30 περίπου

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στις γραμματείες των φροντιστηρίων.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 € συμβολικά για κάθε παιδί, ενώ οι συνοδοί γονείς και κηδεμόνες που θα φέρουν τα παιδιά θα συμμετέχουν δωρεάν. Φυσικά μπορούν να συμμετέχουν και τα αδέρφια και οι φίλοι των μαθητών, με προηγούμενη ενημέρωση στη γραμματεία!

Η παράσταση «ΒατΡαπουνζέλ» διαρκεί 45 περίπου λεπτά ενώ αμέσως μετά ακολουθεί εικαστική δραστηριότητα 30 λεπτών. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και παίζεται στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Γερμανικά.

AFTER SCHOOL Αγίας Σοφίας Πειραιά

Αιτωλικού & Δράμας 106