Βιασμός 12χρονης: Ο Μίχος εξέδιδε το κορίτσι σε διάφορα νοικιασμένα διαμερίσματα μέσω AirBnB – “Έρχονται” νέες συλλήψεις

Ένα παράλληλο κύκλωμα με «κινητούς» οίκους ανοχής – δηλαδή διάφορες τοποθεσίες στις οποίες εξέδιδε το κορίτσι το Ηλίας Μίχος – αποκάλυψε στην κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό .

Ο Μίχος εξέδιδε το κορίτσι σε διάφορα νοικιασμένα διαμερίσματα μέσω AirBnB

Όπως αποκάλυψε ο Θεοδόσης Πάνου στο «Πρωινό μας», η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του περιβόητου οίκου ανοχής όπου ο Μίχος εξέδιδε το κορίτσι.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Ιερά Οδό, το οποίο είχε ενοικιαστεί με χρονομίσθωση, δηλαδή AirBnB.

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο καθώς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – ο Μίχος ενοικίαζε και άλλα διαμερίσματα για αυτό τον σκοπό.

Οι πελάτες – παιδοβιαστές της 12χρονης δεν πήγαιναν εκεί μέσω της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας με την οποία «συνομιλούσε» η 12χρονη μαζί τους αλλά μάθαιναν τον τόπο του ραντεβού «από στόμα σε στόμα» ή μέσα από το κινητό του Μίχου, το οποίο εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές.

Επίσης, τις χρονομισθώσεις των διαμερισμάτων δεν τις έκανε ο Μίχος αλλά ένα άλλο πρόσωπο που σύμφωνα ε τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, είναι σεσημασμένος με βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας.

“Έρχονται” νέες συλλήψεις

Οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες οσον αφορά την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης στον Κολωνό, με νέες συλλήψεις να αναμένονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο νέα προφίλ ανδρών, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση και το ένα αφορά σε έναν 45χρονο από την Ηλιούπολη και το δεύτερο με έναν 55χρονο από τα Βόρεια Προάστια, ο οποίος μάλιστα είναι πολύτεκνος και με βίαιη σεξουαλική συμποεριφορά.

Στην εκπομπή, μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών ΝΑ Αττικής, ο οποίος, τόνισε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει για το έαν τα συγκεκριμένα άτομα θα προσαχθουν.

Όσον αφορά την κατάθεση της 12χρονης για τον εφιάλτη που ζούσε, ανέφερε ότι οι χειρισμοί από την ψυχολόγο της αστυνομίας είναι μεθοδικοί, είδατε ότι το παιδί μιλάει και για να μιλάει πάει να πει ότι εμπιστεύεται, νοιώθει άνετα, άρα η ψυχολόγος δεν κάνει μια ψυχρή ανάκριση, προσπαθεί μεθοδικά να βοηθήσει κιολας το παιδί.”

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί εκτός από εκείνη της μητέρας 9 συλλήψεις για τον βιασμό της ανήλικης, ανέφερε ότι “18 άτομα είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ παραδεχόμενοι ότι είχαν επικοινωνήσει με την ανήλικοι. Τρεις από αυτούς έχουν συλληφθεί, Μέχρι τους 216 που φέρεται να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, έχουμε ακόμη δρόμο είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Διαβάστε επίσης:

Μωρό γεννήθηκε με 8 έμβρυα στο στομάχι του – Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση

Οι “Δεινόσαυροι επιστρέφουν – Jurassic Adventures” σε μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Λαμπέτη (από 13/11)

Κεραμέως για τη συνεργασία αμερικανικών – ελληνικών ΑΕΙ: “Φοιτητές μας θα πηγαίνουν στις ΗΠΑ χωρίς δίδακτρα”