Βίντεο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο – Tι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Άφαντοι, για την ώρα, παραμένουν οι γονείς του 1,5 έτους μωρού που εντοπίστηκε εγκαταλελλειμένο στο καρότσι του στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

H στιγμή που το μωρό εντοπίζεται

Βίντεο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο - Tι ψάχνει η Αστυνομία

Το κοριτσάκι ήταν ιδιαίτερα φροντισμένο είπε στην ΕΡΤ η κα Μαρία , κάτοικος της περιοχής που το εντόπισε . Ηταν περιποιημένο και σκεπασμένο με κουβερτούλα, ενώ δίπλα του βρέθηκαν καθαρά ρούχα. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι απόλυτα υγιές.

Αλλοδαπό άνδρα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Οι αρχές αναζητούν πληροφορίες για να βρεθούν οι γονείς του μωρού και εστιάζουν ιδίως στον άντρα που φέρεται να το άφησε στο συγκεκριμένο σημείο. Σε άνδρα αλλοδαπό, σχετικά ψηλό και σωματώδη στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες για την εγκατάλειψη του παιδιού. Όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν τα parapolitika.gr, ο άνθρωπος που μεταφέρει το καροτσάκι κατευθύνεται από το δεξί πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ρεύμα προς τη Λ. Αλεξάνδρας και στρίβει προς το μουσείο. Στην αρχή πηγαίνει κανονικά, όταν όμως βλέπει τον οδοκαθαριστή στην άκρη του δρόμου και δύο ενήλικες πίσω του, επιταχύνει κάπως το βήμα του.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Μάλλον Ασιατικής καταγωγής, φορά κόκκινα παπούτσια, παντελόνι φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκούς γιακάδες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδάκι ήταν ντυμένο κανονικά, το καρότσι περιποιημένο ενώ δεν ακούγεται καμιά φωνή στο βίντεο, γεγονός που βεβαίωσαν και οι μάρτυρες ότι ήταν ήρεμο, καθαρό και ζεστό δηλαδή το είχαν εγκαταλείψει λίγο νωρίτερα.

3_2

Με την υπόθεση ασχολείται το ΑΤ Εξαρχείων εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται πως από τις 7:30 πμ της 28/11/2021 έως τις 9:14 που κατέφθασε η Αστυνομίακανένα άλλο άτομο δεν μετέφερε καρότσι στο μουσείο ούτε από την Πατησίων ούτε από την κάθετη είσοδο της οδού Βασιλέως Ηρακλείου.

4

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Διαβάστε επίσης:

Είδηση σοκ στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος έστρεψε πιστόλι σε αστυνομικούς

Τα σχόλια αυτού του δασκάλου στα τετράδια των μαθητών είναι παράδειγμα προς μίμηση!

“Θα γινόσουν 5 χρονών γιε μου, μα δεν σ’ άφησε ο καρκινόδρακος”: Συγκλονίζουν τα λόγια μαμάς