«Βλέπω το μωρό μου μόνο στο tablet»: Συγκλονίζει 26χρονη που διασωληνώθηκε μόλις γέννησε

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος με κορωνοϊό – Έγινε εσπευσμένα καισαρική

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, μόλις 26 ετών μία γυναίκα από τη Δράμα, διασωληνώθηκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να δίνει μάχη μακριά από το μωρό της.

Η νεαρή μαμά μέσα από το νοσοκομείο, μετά την αποσωλήνωσή της, αυτό που προσεύχεται καθημερινά είναι να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στους αγαπημένους της και στο ενός μηνός μωράκι της.

«Εγώ απλά θέλω μια προσευχή για εμένα και από όλον τον κόσμο. Δε θέλω τίποτα άλλο», λέει η 26χρονη μέσα από το νοσοκομείο.

Σε λίγες μέρες το παιδί που έφερε στον κόσμο θα γίνει 1 μηνός ωστόσο η 26χρονη μητέρα το βλέπει ακόμα μέσα από την οθόνη ενός τάμπλετ.

Ακόμη δεν μπορεί να περπατήσει

Η 26χρονη μητέρα έχει αρχίσει τις φυσιοθεραπείες αλλά ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει.

«Δεκαπέντε του μηνός γίνεται 1 μηνός. Με τον πατέρα της είναι και με τη γιαγιά της. Μόνο από την κάμερα το βλέπω το μωράκι. Ήρθε ο γιατρός μου λέει ‘’θα το δεις και από κοντά, κάνε υπομονή’’» λέει η Μαριαλένα.

«Διασωληνώθηκα με το που γέννησα. Δε θυμάμαι τίποτα και δε μου λένε. Αυτά τα γνωρίζει μόνο ο σύζυγός μου για να μην αγχώνομαι».

Η Μαριαλένα μετά δυσκολίας μιλάει μέσα από τη μάσκα οξυγόνου. Η γυναίκα εξηγεί πως αρχικά δεν ήθελε να εμβολιαστεί αλλά πλέον αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

7χρονος με επώδυνη, ανίατη πάθηση χάνει το δέρμα του, αλλά όχι το χαμόγελό του

Σοκαριστική έρευνα για το φύλο του παιδιού – Ρύποι που το επηρεάζουν

Ο 2 μηνών Νεκτάριος -Εφραίμ κέρδισε τον κορωνοϊό – Κρίσιμες ώρες για τον 4χρονο με οξύ δριμύ άσθμα