Βρεθήκαμε στο Volta Fun Town του Avenue Mall και… δεν θέλαμε να φύγουμε! (video)

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη μικρών και μεγάλων για βόλτα κορυφώνεται, οπότε αναζητάμε χώρους ανοιχτούς μα και σκιερούς, που να προσφέρονται για δροσιά μα και διασκέδαση. Ο δρόμος μας, λοιπόν, μας έβγαλε πρόσφατα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στο Volta Fun Town του Avenue Mall, όπου συναντήσουμε ένα τεράστιο πάρκο ψυχαγωγίας που άφησε τα παιδιά μας με το στόμα ανοιχτό!

Το Volta Fun Town δεν είναι απλά ένας παιδότοπος με φουσκωτά, μα ένας υπαίθριος χώρος που υπόσχεται ξέφρενη διασκέδαση ακόμα και στα πιο μικρά παιδιά, χάρη στα εντυπωσιακά του παιχνίδια: μια μεγάλη παιχνιδοκατασκευή κάστρο, αθλητικό και baby τραμπολίνο για τρελά άλματα, ατελείωτες βόλτες με τα baby kart, πίστα Roller skating και γήπεδο Mundialito για …αμέτρητα γκολ!

Αν, μάλιστα, αυτές τις μέρες αναζητάτε τον απόλυτο προορισμό για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, αφού το Volta Fun Town προσφέρει τα πάντα, από την οργάνωση και την διακόσμηση, έως το φαγητό και φυσικά την ψυχαγωγία όλων των καλεσμένων, παιδιών και γονιών.

Και όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς, μα οι μαμάδες που συναντήσαμε στο Volta Fun Town του Avenue Mall την ημέρα που το επισκεφτήκαμε!