Χαμός σε Δημοτικό της Λάρισας: Πατέρας μαθητή γρονθοκόπησε τρεις δασκάλους

Στα «ύψη» τα κρούσματα στα παιδιά - Πρόταση να κλείνει το τμήμα για 3 ημέρες μόλις εντοπιστεί κρούσμα

Σε έξαλλη κατάσταση πατέρας μαθητή της 4ης Δημοτικού στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στη συνοικία της Ν. Σμύρνης, χτύπησε με γροθιές, νωρίτερα το μεσημέρι, τρεις εκπαιδευτικούς.

Γιατί ο πατέρας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε 3 δασκάλους

Ο γονέας μπήκε στην αυλή του σχολείου και γρονθοκόπησε τον γυμναστή και δυο υποδιευθυντές. Σύμφωνα, με μαρτυρίες, ήταν έξαλλος επειδή το παιδί του επέστρεψε στο σπίτι με μια αμυχή η οποία είναι άγνωστο πώς ακριβώς προκλήθηκε.

Ο γυμναστής έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, Δ. Παπαποστόλου, ενημερώθηκε δια ζώσης από τους συναδέλφους του στο σχολείο, χαρακτήρισε πρωτοφανές και παράλογο το περιστατικό και ανέφερε ότι ο σύλλογος θα συνεδριάσει και θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προβεί σε ότι προβλέπεται.

Διαβάστε επίσης:

“Σε 15 μέρες θα του έκανα γενέθλια και σήμερα τον κηδεύω”: Ο μπαμπάς του 7χρονου Μάριου ξεσπά για τις τελευταίες του στιγμές

Νικολούλη: Η κόκκινη γραμμή στο θρίλερ της Πάτρας – “Φως” στις κινήσεις και τη στάση του Μάνου (trailer)

Δάσκαλος απομακρύνθηκε από σχολείο επειδή χτύπησε μαθητές αλλά… διδάσκει σε άλλο (φωτό)