Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ξυλοδαρμών και βίαιων επιθέσεων στα ελληνικά σχολεία. Οι εικόνες σε όλες τις περιπτώσεις σκληρές. Ντοκουμέντα βίας μέσα και έξω από σχολεία που με το πέρασμα του χρόνου πληθαίνουν σε ολόκληρη τη χώρα.
Η θλιβερή λίστα των σχετικών επεισοδίων μεγαλώνει διαρκώς, οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν μάταια να ρίξουν τους τόνους και σε πολλές περιπτώσεις αναλαμβάνουν δράση οι αστυνομικοί μετά από μηνύσεις που καταθέτουν οι γονείς.
Ξυλοδαρμός 12χρονου από 14χρονο συμμαθητή – Συλλήψεις για την επίθεση έξω από σχολείο
Το άγριο σκηνικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8 και 10 το πρωί έξω από Γυμνάσιο στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr.
Οι συμμαθητές του τραυματία ενημέρωσαν την αστυνομία και μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν τόσο ο ανήλικος μαθητής για εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, όσο και ο 43χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε επίσης:
Βραβεύονται οι ήρωες φοιτητές Ανδρέας και Άγγελος που έσωσαν 26 ανθρώπους στην τραγωδία στα Τέμπη
