Χριστουγεννιάτικα cake pops με ξηρούς καρπούς

Μπείτε στη κουζίνα παρέα με τα παιδιά και φτιάξτε τα αγαπημένα τους Cake pops με μια πιο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μια έξυπνη ιδέα για το επιδόρπιο του εορταστικού τραπεζιού!

Υλικά:

15 μπισκότα
250 γρ. κέικ ή τσουρέκι
180 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. βούτυρο
30 γρ. μέλι
ζάχαρη άχνη προαιρετικά
διάφορες σοκολάτες
ξηροί καρποί τριμμένοι


Εκτέλεση:

Στο μίξερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και μετά τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κέικ σε πολύ μικρά κομμάτια, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο και το μέλι.

Ζυμώνουμε καλά και, στη συνέχεια, σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια. Βουτάμε το κάθε ξυλάκι σε λιωμένη σοκολάτα και μετά βάζουμε από πάνω ένα μπαλάκι από το μείγμα του κέικ και τοποθετούμε σε ένα ταψί. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες.

Στη συνέχεια, λιώνουμε σοκολάτες της αρεσκείας μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια. Αμέσως μετά, τα διακοσμούμε με τους τριμμένους ξηρούς καρπούς!

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα επισκεπτόμαστε από δω και στο εξής τα Χριστουγεννιάτικα Πάρκα

Φτιάχνουμε δίπλες για τα Χριστούγεννα

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα»: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το πιο όμορφο χριστουγεννιάτκο παραμύθι

6 παραμυθένια καφέ – εστιατόρια με την πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα (εικόνες)