Αρχική Infokids Ταινίες Μπομπ Σφουγγαράκης και το Μεγάλο Κύμα

Μπομπ Σφουγγαράκης και το Μεγάλο Κύμα

Μπομπ  Σφουγγαράκης και το Μεγάλο ΚύμαΕνώ ο Μπομπ Σφουγγαράκης μπλέκει σε νέες περιπέτειες, εσείς θα απολαύσετε ένα νέο επεισόδιο του αγαπημένου ήρωα των παιδιών.

Υπόθεση
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και ο γκρινιάρης Καλαμάρης «ξεβράζονται» σε ένα τροπικό νησί. Για να γυρίσουν στο Βυθό του Μπικίνι υπάρχει μόνο ένας τρόπος: το σερφ! Θα πρέπει να δαμάσουν το Μεγάλο Κύμα σερφάροντας για να καταφέρουν να επιστρέψουν στο Βυθό του Μπικίνι. Θα τους βοηθήσει ο «γκουρού» του σερφ Τζακ Καχούνα Λαγκούνα, που θα τους μάθει τα μυστικά του σερφ και της θάλασσας για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το φόβο του κάθε σέρφερ... το Μεγάλο Κύμα!!!
Στο επεισόδιο αυτό στην Αμερική «δάνεισε» τη φωνή του στον Τζακ Καχούνα Λαγκούνα, ο γνωστός σε όλους μας Τζόνυ Ντέπ και στην Ελλάδα τον «γκουρού» σέρφερ υποδύεται ο Θανάσης Σαλταμπάτζης που είναι και φανατικός θαυμαστής του Μπομπ Σφουγγαράκη και του χιούμορ του.
Στο DVD που κυκλοφορεί από την ODEON στις 21 Σεπτεμβρίου δείτε τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του να προσπαθούν να δαμάσουν το Μεγάλο Κύμα και γελάστε με τα όσα συμβαίνουν όχι μόνο στο επεισόδιο αλλά και πίσω από τις κάμερες στην ηχογράφηση με το Θανάση Σαλταμπάτζη. Φυσικά εξίσου θα απολαύσετε και με τη συνεντευξη του ηθοποιού για το Μπομπ Σφουγγαράκη!!!
«Μπομπ Σφουγγαράκης και το Μεγάλο Κύμα» είναι ένα ξεκαρδιστικό και απολαυστικό και φυσικά «δροσιστικό» επεισόδιο, μην το χάσετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.