«Γύρνα πίσω… στα ψηλά τακούνια» στο Θέατρο Επί Κολωνώ (15,16,17/5)

Το θέατρο Επί Κολωνώ φιλοξενεί στη Σκηνή Φουαγιέ την περίοδο της φετινής άνοιξης, καλλιτέχνες από τον μουσικό και θεατρικό χώρο σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα: το U-TURN.

Στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2012, ανεβαίνει η performance «Γύρνα πίσω…στα ψηλά τακούνια» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη & Ιωάννη Κυφωνίδη, για 3 μόνο παραστάσεις στη Σκηνή Φουαγιέ του Επί Κολωνώ.

Η ομάδα «Μόδας & Τέχνης Εραστές» παρουσιάζει την performance «Γύρνα πίσω…στα ψηλά τακούνια». Πρόκειται για έναν συνδυασμό λόγου, σωματικού θεάτρου, κίνησης και κινηματογραφικής μουσικής. Εμπνευσμένη από τις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και κυρίως από τους ανδρικούς ρόλους (το πίσω κείμενο των σεναρίων του), αλλά και τη μουσική και τα τραγούδια στις ταινίες του, η perfomance αυτή έχει για υλικά της τα σώματα των ηθοποιών, τον ελάχιστο λόγο, την εικόνα (εικαστική προσέγγιση) και τα vintage ρούχα και αξεσουάρ, τα περισσότερα φτιαγμένα στο χέρι από τη «γιαγιά της ραπτικής» Μαίρη Αναστασίου και το σχεδιαστή Χρήστο Χατζηβασιλείου.

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Κων/νος Ρόδης & Ιωάννης Κυφωνίδης
Κίνηση: Κωνσταντίνος Ρόδης
Κοστούμια: Μαίρη Αναστασίου, Vintage &
Χρήστος Χατζηβασιλείου (MED)
Μουσική επιμέλεια-Ηχητικά Εφέ: Νίκος Λυμπεράκης
Πρωτότυπη Μουσική (trailer/spot): Μιχάλης Αβραμίδης (STUDIO AMID)
Φωτογραφίες: ARTE DI 3 & Δημήτρης Κρητικόπουλος

Δείτε το τρέιλερ:

Παραστάσεις: 15, 16 & 17 Μαΐου 2012
Ημέρες παραστάσεων: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 21:15
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 8,00€
Χώρος: Σκηνή Φουαγιέ

Το μπαρ του θεάτρου και η αυλή λειτουργούν τις ημέρες των εκδηλώσεων από το απόγευμα (μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης) έως αργά το βράδυ.