Ζυμαροπιτάκια με τυρί

Πολύ απλή και νόστιμη συνταγή που αποτελεί ένα θαυμάσιο σνακ ή ορεκτικό για τα παιδιά!

Υλικά για 10 άτομα
250 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 ποτηριού χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 φλ. μαλακή φέτα θρυμματισμένη

Παρασκευή
1. Σε ένα μπωλ βάζετε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, και λίγο-λίγο προσθέτετε το χλιαρό νερό, ζυμώνοντας μέχρι να να δημιουργηθεί μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια.
2. Χωρίζετε τη ζύμη σε 10 μπαλάκια, μεγέθους όσο 1 καρύδι. Τα πλάθετε στρογγυλά και με ένα κουταλάκι του γλυκού κάνετε μια λακκούβα στο κέντρο τους.
3. Τα γεμίζετε με λίγα τρίμματα τυριού και κλείνετε καλά ώστε να καλυφθεί καλά το τυρί.
4. Πατάτε το ζυμάρι με τις παλάμες σας να γίνει πλακέ.
5. Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι το οποίο θα έχετε από πριν περάσει με λάδι. Ψήνετε την κάθε πιτούλα για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά.