Νέα μοναδικά ρουχαλάκια και γυαλιά ηλίου από το Happybabies.gr!

Το αγαπημένο μας on line shop Happybabies.gr μόλις εξασφάλισε για τα παιδιά μας υπέροχα μοντέρνα σχέδια σε παιδικά ρουχαλάκια αλλά και σε γυαλιά ηλίου!

Ξεχωριστά σχέδια αλλά και τιμές! Στο Happybabies.gr μπορείτε τώρα να δείτε μια μεγάλη ποικιλία παιδικών γυαλιών – άκρως απαραίτητο αξεσουάρ για τα μάτια των παιδιών μας!

Τα παιδικά ποιοτικά παιδικά γυαλιά ηλίου από την καναδική εταιρία Sons + Daughters είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα Ασφαλείας, οι φακοί έχουν προστασία 100% από UVA/UVB ακτίνες ενώ όλα τα σχέδιά τους είναι τόσο στυλάτα που σίγουρα όλοι θα σας ρωτούν από πού τα αγοράσατε! Είναι κατάλληλα για ηλικίες 2/3 ετών έως 12 ετών.

Όσο για καλοκαιρινά άνετα ρούχα για αγοράκια, ξεχωρίσαμε αυτές τις ριγέ denim βερμούδες σε φαρδιά άνετη γραμμή. Από την Tootsa Macginty που σχεδιάζει απίθανα unisex παιδικά ρουχαλάκια! Σε γαλάζιο αλλά και σε κόκκινο χρώμα!

Λατρέψαμε όμως και αυτό το βαμβακερό σετάκι Charlie vest & pant set junior, που αποτελείται από ριγέ φανελάκι και ίδιο κοντό σορτσάκι από την εταιρία Tootsa MacGinty! Προτείνεται για δραστήρια παιδάκια έως 5 ετών που δεν σταματούν ποτέ το παιχνίδι!

Μια ξεχωριστή πρόταση για μπλουζάκι – για κορίτσια αλλά και για αγόρια, είναι αυτό το Sunny T-shirt baby, βαμβακερό unisex μπλουζάκι με print τον ήλιο. Από την Tootsa MacGinty που σχεδιάζει παιδικά ρουχαλάκια unisex!

Τέλος, για τα πιο δροσερά καλοκαιρινά βράδια, το on line shop Happybabies.gr προτείνει αυτή τη μακρυμάνικη ριγέ μαρινιέρα, Angel Mariniere baby, με κουμπάκια στο πλάι της λαιμόκοψης για άνετο ντύσιμο. Έχει ένα όμορφο τσεπάκι με κόκκινες λεπτομέρειες και έρχεται από την Tootsa MacGint. Και πρόκειται για μια ακόμη unisex πρόταση!

Όσο για τους βραδινούς περιπάτους των παιδιών, σας προτείνουμε αυτό το πολύ παιχνιδιάρικο μοδάτο άνετο μαλακό jean σε φαρδιά γραμμή Erin Baggy fit jeans junior, από την Tootsa MacGinty που σχεδιάζει απίθανα unisex παιδικά ρουχαλάκια! Έχει μία όμορφη λεπτομέρεια στην πίσω τσέπη, ραμμένο κουνελάκι!

Hot tip: Κερδίστε έκπτωση 30% στις αγορές σας, επιλέγοντας το εκπτωτικό κουπόνι (DISCOUNT COUPON) TOOTSA30