Ν. Στραβελάκης: Ο γιος του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπούν οι διακοπές του Νίκου Στραβελάκη και της οικογένειάς του στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία, όταν ο μικρός γιος του παρασύρθηκε από έλκυθρο και τραυματίστηκε.
Όπως αποκάλυψε ο άνκορμαν του Mega στην εφημερίδα «Espresso», το πρωί της Δευτέρας πήγε με την γυναίκα και τον γιο του στο χιονοδρομικό, όπου νοίκιασαν έλκηθρο για τον μικρό. «Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», προσθέτει.
Σοκ έπαθε ο παρουσιαστής, καθώς, όπως λέει, νόμιζε πως τσακίστηκαν τα πόδια του παιδιού. Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το ότι το άλλο έλκηθρο οδηγούσε ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο ο παππούς και η γιαγιά το είχαν αφήσει δίχως επιτήρηση για να πιουν τον καφέ τους. «Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει», είπαν στον Νίκο Στραβελάκη, που πήγε να βρει τους κηδεμόνες του κοριτσιού όσο η γυναίκα και ο γιοός του περίμεναν το ασθενοφόρο. Ο Νίκος Στραβελάκης εξοργισμένος τους επισήμανε πως δεν έπρεπε να αφήσουν το παιδί χωρίς επίβλεψη στη χιονοδρομική πίστα και εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν. Έτσι, εκείνος κάλεσε την αστυνομία και η μητέρα του κοριτσιού οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ ο παρουσιαστής πήγε με τον γιο του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο 5χρονος δεν έχει κάτι σοβαρό. Αφού βγήκαν, ο παρουσιαστής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε συγγνώμη και εκείνος δεν της υπέβαλε μήνυση.