Οι πιο γνωστές λογοτεχνικές περιπέτειες τώρα και σε DVD!

Τα παιδιά λατρεύουν να βλέπουν dvd και να μεταφέρονται σε κόσμους μαγικούς παρακολουθώντας τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων. Τι θα λέγατε εάν τους δίνετε τη δυνατότητα να μυηθούν στο κόσμο της λογοτεχνίας απολαμβάνοντας τις πιο γνωστές περιπέτειες λογοτεχνικών ηρώων στην οθόνη της τηλεόρασης; Το 4πλό DVD “Adventures” , αξεπέραστο σε ψυχαγωγία, φαντασία και περιπέτεια που κυκλοφορεί από τον Εναλλακτικό Κύκλο είναι μια κασετινά ταινίων που αξίζει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.
Πρώτος ήρωας ο Μόμπυ Ντικ σε μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια. Κυριευμένος από οργή, ο Κάπτεν Άχαμπ έχει μοναδικό σκοπό στην ζωή του να πάρει εκδίκηση από τον Μόμπι Ντικ, την μεγάλη άσπρη φάλαινα που του επιτέθηκε.
Ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβιβάζεται σ’ ένα πλοίο με σκοπό να εγκαταλείψει για πάντα τη Μ. Βρετανία. Τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πέφτουν σε σφοδρή θύελλα. Το πλοίο ναυαγεί και το πλήρωμα χάνεται στα κύματα με μοναδικό επιζώντα τον Ροβινσώνα, που η θάλασσα τον ξεβράζει σ’ ένα ερημικό, αχαρτογράφητο νησί.
Στο 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ένα τεράστιο “κήτος” διατρέχει τους ωκεανούς και προκαλεί τους ναυτικούς. Δεν είναι γέννημα της φύσης αλλά της ανθρώπινης επινόησης. Ο “Ναυτίλος” διοικείται από τον πλοίαρχο Νέμο, που έχει ορκιστεί να “τιμωρήσει” την ανθρωπότητα και να βοηθήσει τους αδικημένους.
Το κάλεσμα της άγριας φύσης είναι μια κλασική περιπέτεια. Οι άνθρωποι είχαν βρει μέσα στο αρκτικό σκοτάδι ένα κίτρινο μέταλλο κι ορμούσαν κατά χιλιάδες προς το Βορρά. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονταν σκύλους δυνατούς και μαλλιαρούς, που να αντέχουν στη σκληρή δουλειά και την παγωνιά. Ένας μεγάλος σκύλος, διασταύρωση Αγίου Βερνάρδου με ποιμενικό, τους βάζει σε περιπέτειες.

Απολαύστε το μοναδικό 4πλό DVD και χαθείτε μαζί με τους ήρωες σε απίστευτες ώρες περιπέτειας.

Τιμή: €9.90

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες κάντε κλικ στο http://www.enallaktikos-kyklos.gr/el/pediko-dvd/item/234-adventures-collection