Ποιος είναι ο απόλυτος προορισμός γι’ αυτά τα Χριστούγεννα;

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Starbucks αποτελούν τον πιο φιλόξενο προορισμό για να μοιραστούμε στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας, παρέα με αγαπημένες Starbucks παραδόσεις. Οι απολαυστικές γεύσεις των Toffee Nut Latte και Mocha Praline και οι πολυαναμενόμενες ποικιλίες καφέ σε κόκκους, Starbucks® Christmas Blend και Starbucks® Christmas Blend Espresso Roast, επιστρέφουν και… γεμίζουν με γεύση Χριστουγέννων την κούπα μας!

Απολαύστε και αυτή τη χρονιά στα κόκκινα ποτήρια…

·       Starbucks® Toffee Nut Latte: η «παραδοσιακή» χριστουγεννιάτικη πρόταση των Starbucks, συνώνυμη της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου. Συνδυάζει πλούσια γλυκιά καραμέλα με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, espresso, φρέσκο γάλα στον ατμό και επικάλυψη σαντιγί με καραμελωμένες νιφάδες. Απολαύστε το στη ζεστή ή ακόμα και στην κρύα εκδοχή του!

·       Starbucks® Mocha Praline: η ζεστή γλυκιά σοκολάτα με γεμάτη γεύση πραλίνα είναι απαραίτητο συστατικό για τα Χριστούγεννα, και όταν συνδυάζετε με espresso, απαλό φρέσκο γάλα στον ατμό, επικάλυψη σαντιγί και σος mocha, προσφέρει την υπέρτατη λαχταριστή, σοκολατένια χριστουγεννιάτικη απόλαυση!

·       Starbucks® Christmas Blend: από το 1985, ο Christmas Blend αποτελεί παράδοση στα Starbucks και είναι ο καφές που κάθε χρόνο περιμένουμε, για να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων. Ένα πολυεθνικό χαρμάνι που συνδυάζει υψηλής ποιότητας καφέδες από τη Λατινική Αμερική και την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα. Περίπλοκη γεύση, με γεμάτο σώμα και μέτρια οξύτητα, ο Christmas Blend συνδυάζεται ιδανικά με γλυκά που χαρακτηρίζονται για τις διακριτικές, πικάντικες νότες τους, όπως το πορτοκάλι, η κανέλα, το γαρίφαλο, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο!

·       Starbucks® Christmas Blend Espresso Roast: το 2010, ο παραδοσιακός Starbucks Christmas Blend ενώθηκε με τον χαρακτηριστικό Starbucks Espresso Roast, δημιουργώντας μία νέα χριστουγεννιάτικη ποικιλία που συνδυάζει σπάνιους πεπαλαιωμένους κόκκους και κόκκους από τη Σουμάτρα, με τη ζωηρή οξύτητα του καφέ από την Κόστα Ρίκα. Αυτό το χαρμάνι καβουρδίζεται όπως ο Espresso Roast για μια έντονη γεύση και ένα αξέχαστο πικάντικο τελείωμα!

Ότι κι αν επιλέξετε, συνδυάζεται ιδανικά με το νέο αφράτο Cranberry & Orange muffin, τη χριστουγεννιάτικη, γευστική πρόταση των Starbucks, με cranberries και κομμάτια πορτοκάλι!

Συγχρόνως όμως θα ανακαλύψετε και τα πιο πρακτικά και πρωτότυπα δώρα, που θα φέρουν χαρά σε όλους όσοι βρίσκονται στη χριστουγεννιάτικη λίστα! Από υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ και ξεχωριστές ποικιλίες τσαγιού, μέχρι αξεσουάρ παρασκευής καφέ στο σπίτι, χριστουγεννιάτικα στολίδια, εορταστικές κούπες και θερμός σε πολλά σχέδια και χρώματα! Οι ιδέες δώρων είναι αμέτρητες και σε αυτές μπορεί να προστεθεί και η χριστουγεννιάτικη Starbucks Κάρτα, την οποία θα φορτώσουμε με το ποσό της επιλογής μας και θα τη δωρίσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, για να την αξιοποιήσουν όπως θέλουν και να κερδίζουν δώρο κόκκους καφέ στο σπίτι με κάθε γέμισμα από 25€, καθώς και 10% έκπτωση σε κάθε αγορά τους!