Προστατέψτε τα παιδιά από τα σπιτικά ατυχήματα με προϊόντα από το trikiklo.com!

Τα ατυχήματα στο σπίτι αποτελούν παγκοσμίως ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας της παιδικής ηλικίας. Οι μικροί εξερευνητές που μόλις έχουν αρχίσει να στέκονται στα πόδια τους ή ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους δειλά βηματάκια, διακατέχονται από την γλυκιά περιέργεια να ανακαλύψουν ό,τι κρύβεται μέσα στο σπίτι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα   http://www.trikiklo.com/ βρήκαμε πρακτικές λύσεις για να είναι το σπίτι ασφαλές και οι γονείς ήσυχοι.
Το πορτάκι ασφαλείας Gate της Inglesina είναι κατάλληλο για πόρτες και σκάλες. Εύκολο στο χειρισμό για σας αλλά …δύσκολο για το μικρό σας! Με αυτόματο κλείδωμα ασφαλείας και πρακτική μεταλλική στήριξη για τοίχο ή ξύλο, συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση και χρήση, ασφάλεια και προστασία για το παιδί και όμορφο design. Διατίθεται σε δύο υπέροχα χρώματα, πράσινο και κόκκινο.
Εξίσου πρωτοποριακό είναι και το προστατευτικό κρεβατιού Ιnglesina Dream. Ένα προστατευτικό κάγκελο για το επόμενο στάδιο μετά την κούνια, το οποίο επιτρέπει στο παιδί να κοιμηθεί με ασφάλεια στο επόμενο κρεβατάκι του, δίνοντας χρώμα και έξυπνο design στο παιδικό δωμάτιο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον αφού το παιδί μπορεί να σκαρφαλώσει η και να κατέβει από το κρεβάτι μόνο του. Προσδένεται στη βάση του κρεβατιού με ιμάντες και είναι κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών έως 5 ετών. Δεν ενδείκνυται για κουκέτες ή υπερυψωμένα κρεβάτια και διατίθεται σε κόκκινο, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα.

Περισσότερα προιόντα μπορείτε να βρείτε στο   http://www.trikiklo.com/.