«Τα μωράκια που περιμένουμε…»

Το 2012 θα φέρει χαμόγελα σε πολλά ζευγάρια, κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Γλυκά, τρυφερούλικα μωράκια είναι στο δρόμο… στις κοιλίτσες των ευτυχισμένων μαμάδων τους! Λίνα Σακκά, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Λεάννα Μάρκογλου, Alessandra Ambrosio, Beyonce βρίσκονται εν αναμονή του πελαργού!

Η ηθοποιός Λίνα Σακκά, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της! Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Μάρκος Καραμάνης– δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη που έρχεται!

Αλλά και η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη, θα γίνει μανούλα μέσα στο 2012! Βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και προσέχει πάρα πολύ! Με τον σύντροφό της Θανάση Δόση, συγκατοικεί εδώ και έναν χρόνο και για την ώρα δεν τους απασχολεί να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά να έρθει με το καλό το μωράκι τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης με την σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου! Το ζευγάρι έχει ήδη μία κορούλα, δέκα μηνών, αλλά η Λεάννα είναι και πάλι έγκυος! Διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης κι ανυπομονεί να έρθει η ώρα να μάθει το φίλο του δεύτερου παιδιού τους!

Έγκυος είναι και η Alessandra Ambrosio! Η βραζιλιάνα που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες κι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα shows της εταιρίας Victoria’s Secret, διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης. Με τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur, έχουν ήδη μία κόρη 3 ετών, και το 30χρονο μοντέλο δηλώνει για το μωρό που περιμένει: «Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και είμαι πολύ συγκινημένη που θα προσθέσουμε ένα μέλος ακόμα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια οικογένεια η οποία μ’ αγαπά και με υποστηρίζει. Είναι ευλογία που καταφέρνουμε και αυξανόμαστε».

Στο μήνα της είναι η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce! Και παραμένει εντυπωσιακή και εκθαμβωτική!

Τέλος, ηNatalie Portman περιμένει το παιδί του χορογράφου και χορευτή Μπεντζαμέν Μιλπιέ, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα ταινίας. Οι δυο τους, μάλιστα πρόκειται σύντομα να παντρευτούν! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!