Όμορφο μαύρισμα με τη σειρά Bronze Goddess της Estee Lauder

Μια νέα συλλογή προϊόντων αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα δημιούργησε η Estee Lauder. Η σειρά Bronze Goddess αποτελείται από 5 προϊόντα με συνθέσεις που περιλαμβάνουν την πιο προηγμένη προστασία UVA της Estee Lauder και συμμορφώνονται με τη Σύσταση 1:3 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Αντηλιακά Προϊόντα, φωτεινά προϊόντα self-tan και ένα υπέροχο ενυδατικό προϊόν ενίσχυσης του μαυρίσματος για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία.

Το καθένα έχει ένα θερμό, μαγευτικό άρωμα με νότες κεχριμπαριού και κρέμας καρύδας. Περιλαμβάνει επίσης αισθησιακές νότες βετιβερίας, σμύρνας και σανδαλόξυλου, που ενισχύουν τη μαγευτική αίσθηση του αρώματος, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία. Ταυτόχρονα έχουν μια απόλυτα αισθησιακή υφή. Το αποκλειστικό Apricot Nectar της Estee Lauder περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εκχυλίσματος βερίκοκου και ελαίου καρύδας που δίνουν στην επιδερμίδα υγιή όψη και την αίσθηση περιποίησης και φροντίδας.

Οι αντηλιακές λοσιόν Bronze Goddess Sun Indulgence for Face and Body εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη προστασία UVA/UVB ενώ ταυτόχρονα παρέχουν δράση περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας. Αυτά τα μεταξένια αντηλιακά προϊόντα αγκαλιάζουν την επιδερμίδα απαλά και αισθησιακά, δίνοντας άμεση λάμψη και ένα εξωτικό, καλοκαιρινό άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα που δείχνει και νιώθει περιποιημένη, όμορφη και υγιής.

Μια πλήρης σειρά επιπέδων αντηλιακής προστασίας δίνει τη δυνατότητα προοδευτικού μαυρίσματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

Sun Indulgence Lotion for Face SPF 8 (Χαμηλή Προστασία)
Sun Indulgence Lotion for Face SPF 15 (Μέτρια Προστασία)
Sun Indulgence Lotion for Face SPF 30 (Υψηλή Προστασία)

Sun Indulgence Lotion for Body SPF 15* (Μέτρια Προστασία)
Sun Indulgence Lotion for Body SPF 30 (Υψηλή Προστασία)

Η Συλλογή Αντηλιακής Περιποίησης Bronze Goddess της Estee Lauder αποτελείται επίσης από πέντε self-tanners:

Golden Perfection Self-Tanning Lotion for Face
Ειδικά μελετημένη για το πρόσωπο, κρεμώδης, απαλή λοσιόν που απορροφάται πλήρως και γρήγορα. Απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπο ή να κολλάει, και αναπτύσσει όμορφο, φυσικό μαύρισμα.

Golden Perfection Self-Tanning Spray for Body
Ακριβώς όπως τα επαγγελματικά σπρέι μαυρίσματος, αυτό το λεπτό, ελαφρύ σύννεφο καλύπτει ομοιόμορφα την επιδερμίδα του σώματος. Κατόπιν, η αιθέρια σύνθεση στεγνώνει γρήγορα και αναπτύσσει ένα ομοιόμορφο, φυσικό μαύρισμα.

Golden Perfection Self-Tanning Milk for Body
Ένα υπέροχο, μεταξένιο γαλάκτωμα που αγκαλιάζει απαλά την επιδερμίδα και αναπτύσσει ένα φυσικό, μπρούτζινο μαύρισμα. Το γαλάκτωμα απορροφάται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, αφήνοντας στην επιδερμίδα φωτεινή λάμψη.

Golden Perfection Tinted Self-Tanning Gelée for Body

Αυτό το βελούδινο τζελ μαυρίσματος με απαλό shimmer έχει σύνθεση που δεν αφήνει λεκέδες και αγκαλιάζει την επιδερμίδα του σώματος με αναζωογονητική αίσθηση. Δίνει αμέσως μαργαριταρένια λάμψη και αρχίζει να αναπτύσσει ένα φυσικό μαύρισμα μέσα σε μία μόλις ώρα.

Radiant Perfection Firming Body Crème
Μια πλούσια λοσιόν με δράση σύσφιξης και ενυδάτωσης, που δίνει επίσης διακριτικό χρώμα μαυρίσματος με φυσική λάμψη. Απλώστε τη στην επιδερμίδα για απαλή, χρυσαφένια ακτινοβολία που βαθαίνει με επαναλαμβανόμενη χρήση, ενώ βελτιώνει ορατά τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας μακροπρόθεσμα.