1 παιδάκι κερδίζει το θεματικό πάρτι της αρεσκείας του από τις paixnidosyntages.gr

Θέλετε να διοργανώσετε το πιο διασκεδαστικό, πρωτότυπο και ωφέλιμο πάρτι για το παιδί σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις Παιχνιδοσυνταγές! Ανακαλύψτε μία ξεχωριστή κατηγορία κατά αποκλειστικότητα : τα Θεματικά- Παιδαγωγικά Πάρτι.  Οι «Παιχνιδοσυνταγές» έχουν τη συνταγή για το καλύτερο και πιο επιτυχημένο πάρτυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το θέμα που του αρέσει και να είστε σίγουροι πως οι Παιχνιδοσυνταγές θα φροντίσουν να οργανώσουν το πιο αξέχαστο πάρτυ για εσάς!

15976482871_1ff460aaa1_k

Επιλέξτε μέσα από 10 διαφορετικές θεματικές:
1. Πειρατικό Ταξίδι
2. Ινδιάνικο χωριό
3. Τα ζώα της ζούγκλας
4. Μάγοι- Μάγισσες
5. Νεράιδες –Ξωτικά
6. Πριγκίπισσες Ιππότες
7. Αγώνες ταχύτητας- Cars
8. Δεινοσαυρο-πάρτυ
9. Διαστημικό ταξίδι
10. Super Mario

24500122502_8ca7e2b528_k

Τα πρωτότυπα και άκρως θεαματικά πάρτι των Παιχνιδοσυνταγών είναι 3ωρης διάρκειας, και διασκεδάζουν με επιτυχία ομάδες παιδιών από 4 έως 10 ετών, ανεξαρτήτως φύλου. Μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων, σκηνικών και υλικών, με σεβασμό στις ανάγκες της κάθε ομάδας, τα παιδιά διασκεδάζουν με τους φίλους τους ενώ παράλληλα, αξιοποιούν την νοημοσύνη , την δημιουργική τους φαντασία, εξασκούν δεξιότητες μαθαίνουν να συνεργάζονται έχοντας ως μέσον το παιχνίδι!

Γιατί τα παιδιά, όταν παίζουν…εξερευνούν ενεργητικά το περιβάλλον,επιλύουν πραγματικά προβλήματα που έχουν νόημα για τα ίδιακαι συνυπάρχουν με τους άλλους. Μαθαίνουν δηλαδή την ίδια τη ζωή.

18335748062_409bd8db3d_k

Για τους νέους γονείς, όπου αναζητούν την ποιότητα στην παιδική διασκέδαση το infokids.gr σε συνεργασία με τις Παιχνιδοσυνταγές οργανώνουν τον πιο φανταστικό και πρωτότυπο διαγωνισμό. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και κάντε το όνειρό του πραγματικότητα!  Οι «Παιχνιδοσυνταγές» διατηρούν το δικαίωμα να σταματήσουν κάποιο θέμα εάν αυτό δεν έχει την επιθυμητή ζήτηση ή να υλοποιήσουν κάποιο νέο θέμα.

12688180_1736836613217783_3981721082505166422_n

Παιχνιδοσυνταγές
6946063345
partypaixnidosyntages@gmail.com
http://www.paixnidosyntages.gr/

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα Θεματικό -παιδαγωνικό πάρτι 3ωρης διάρκειας αξίας 150€ προσφορά των Παιχνιδοσυνταγών (Paixnidosyntages.gr). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, αλλά το πάρτι θα γίνει εντός Αθηνών και θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. To 3ωρο θεματικό πάρτυ αφορά ηλικίες από 4-9 ετών, ομάδες μέχρι 25 όπου αναλαμβανει ένας εμψυχωτής και θα γίνει σε εσωτερικό χώρο. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε το πάρτυ να γίνει σε εξωτερικό χώρο ή εκτός Αθηνών το δωράκι ισχύει αλλά θα υπάρχουν χρεώσεις extra)

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα Θεματικό -παιδαγωνικό πάρτυ 3ωρης διάρκειας αξίας 150€ προσφορά των Παιχνιδοσυνταγών (Paixnidosyntages.gr). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, αλλά να θυμάστε ότι το πάρτυ του νικητήριου προφίλ θα γίνει εντός Αθηνών και θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. To 3ωρο θεματικό πάρτυ αφορά ηλικίες από 4-9 ετών, ομάδες μέχρι 25 όπου αναλαμβανει ένας εμψυχωτής και θα γίνει σε εσωτερικό χώρο. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε το πάρτυ να γίνει σε εξωτερικό χώρο ή εκτός Αθηνών το δωράκι ισχύει αλλά θα υπάρχουν χρεώσεις extra)
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.728 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Μαρία Χατζηαποστόλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.