2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν μια σχολική τσάντα POLO από το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των παιδιών στα θρανία και το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, στον Αγ. Δημήτριο, προσφέρει έναν υπέροχο back-to-school διαγωνισμό για τους αναγνώστες του Infokids.gr.

Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, έπειτα από 28 χρόνια παρουσίας στην αγορά,  προμηθεύεται μόνο επώνυμες σχολικές τσάντες κορυφαίας κατασκευαστικής ποιότητας. Στο «Τετράγωνο» θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα: POLO, Santoro Gorjuss, NOFEAR, Anekke, Kimmidoll, GIM, Disney, JWorld, RUSSELL φιγουράρουν ανάμεσα στα επώνυμα brands και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Θέλοντας, όμως, να κάνει τους γονείς να νιώσουν περισσότερο σίγουροι για την αγορά τους, προσφέρει με κάθε αγορά σχολικής τσάντας από τα καταστήματα ή το eshop του, 2μηνη εγγύηση για δωρεάν αντικατάσταση ή επισκευή της τσάντας σε περίπτωση που εμφανίσει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα (αδικαιολόγητο σκίσιμο, χαλασμένο φερμουάρ, χαλασμένο χερούλι σε τσάντα τρόλεϊ κα).

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την Εγγύηση Σχολικής Τσάντας εδώ.

Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο «γεννήθηκε» το 1991 σε ένα μικρό, τετράγωνο χώρο που μόλις ξεπερνούσε τα 25 τ.μ. Όντας ένα οικογενειακό βιβλιοπωλείο εφοδιασμένο με μπόλικη αγάπη, μεράκι και όρεξη για καλή εξυπηρέτηση, σήμερα αποτελεί το  μοναδικό βιβλιοχαρτοπωλείο στο Skroutz.gr με 3ψήφιο αριθμό κριτικών και μόνο “5αστερες” κριτικές, ενώ απόδειξη της βαθιάς εξειδίκευσης του βιβλιοπωλείου στα σχολικά είδη είναι ότι μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 200+ σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα από 27 δήμους της Ελλάδας. Πλέον διατηρεί  2 φυσικά καταστήματα συνολικής έκτασης άνω των 1.000τμ. και ένα eshop, το οποίο στέλνει δέματα σε όλα τα σημεία της όμορφης χώρας μας.

Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Κατάστημα 1: Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 177, 17343, Αγ. Δημήτριος, 210 9716983

Κατάστημα 2: Αργοστολίου 99, 17342, Αγ. Δημήτριος, 210 9843462

Μάθετε περισσότερα στο www.tetragonobookstores.gr.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια σχολική τσάντα POLO προσφορά του Βιβλιοπωλείου Τετράγωνο. Οι σχολικές τσάντες του διαγωνισμού είναι αυτές της κεντρικής φωτογραφίας. 

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή  30 Αυγούστου στις 15:00.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Θεοδώρα Σταθάκη

Τάνια Δουμουλιάκα

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό γιανα είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια σχολική τσάντα POLO προσφορά του Βιβλιοπωλείου Τετράγωνο.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.