3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν τον φυσικό χυμό πορτοκάλι 2 λίτρων της Οικογένειας Χριστοδούλου για έναν ολόκληρο μήνα

Πόσες φορές δεν έχουμε τσακωθεί για το τελευταίο κομμάτι γλυκό ή το τελευταίο ποτήρι χυμού; Τώρα η Οικογένεια Χριστοδούλου  κάνει τα πρωινά της οικογένειας απολαυστικά και γεμάτα χαμόγελα. Γιατί ο μοναδικός φυσικός χυμός πορτοκάλι 2 λίτρων, φτάνει και περισσεύει για όλους!

Η Οικογένεια Χριστοδούλου , η ελληνική επιχείρηση που έχει συνδέσει το όνομά της με χυμούς υψηλής διατροφικής αξίας , ξεκίνησε από το Ναύπλιο το 1955 από τον πατέρα και συνεχίζει έως σήμερα με τη 2η γενιά των τεσσάρων αδερφών Χριστοδούλου.

Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι 2 λίτρων θα γίνει ο αγαπημένος και της δικής σας οικογένειας

Ως πολυμελής οικογένεια, η Οικογένεια Χριστοδούλου, αναγνώρισε ότι οι συνηθισμένες συσκευασίες χυμού δεν φτάνουν για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και έτσι, δημιούργησαν το μοναδικό φυσικό χυμό πορτοκάλι  σε καινοτόμα συσκευασία 2 λίτρων.

Από διαλεγμένα γλυκά, ελληνικά πορτοκάλια και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ο φυσικός χυμός κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε καινοτόμα συσκευασία 2 λίτρων με πρακτική λαβή. Μάλιστα, η αναγνώριση και επιβράβευση αυτής της μοναδικής συσκευασίας 2 λίτρων ήρθε με το Χάλκινο Βραβείο που απέσπασε στην κατηγορία “Packaging of New Products Launched in the Greek Market” (“Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά”), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε δεκάδες δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της Οικογένειας Χριστοδούλου ,  κάνοντας Like στη σελίδα της στο Facebook, ακολουθώντας την στο Instagram και κάνοντας εγγραφή στο κανάλι της στο YouTube ενώ μπορείτε να δείτε όλους τους φυσικούς χυμούς της Οικογένειας Χριστοδούλου πατώντας εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 5 συσκευασίες φυσικό χυμό πορτοκάλι 2 λίτρων Οικογένεια Χριστοδούλου για έναν ολόκληρο μήνα.

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 17:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 5 συσκευασίες φυσικό χυμό πορτοκάλι 2 λίτρων Οικογένεια Χριστοδούλου για έναν ολόκληρο μήνα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 31η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Κων/να Κάκου

2. Ευθυμία Παύλου

3. Βαρβάρα Αντωνοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.