Ολυμπιακός – Replay επιτυχία στο κόκκινο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Replay και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία η REPLAY είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας και των  στελεχών της, συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά!

Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία, με τις ιδιαίτερες κόκκινες λεπτομέρειες και την υψηλή  ποιότητα που χαρακτηρίζει την REPLAY, η επίσημη σειρά ενδυμάτων που θα συνοδεύει τους  παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού στις επίσημες εμφανίσεις τους και για την φετινή  αθλητική σεζόν περιλαμβάνει κοστούμια, πουκάμισα, γραβάτες και παπούτσια, με τη  μοναδική ταυτότητα και το ξεχωριστό design REPLAY.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών του Ολυμπιακού

Επιπλέον, σε κάθε εμφάνιση της ομάδας  στους εντός συνόρων αγώνες για το
ελληνικό πρωτάθλημα, οι παίκτες της  ομάδας, συνδυάζουν την άνεση και το
στυλ επιλέγοντας Chino παντελόνι σε γκρι  απόχρωση, από την σειρά Hyperflex Color Edition – 100% ελαστικό υλικό, με  μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει  απόλυτη άνεση στις κινήσεις.

Το σύνολο  ολοκληρώνουν λευκό μπλουζάκι με  κόκκινα κουμπιά και κόκκινες  λεπτομέρειες – λογότυπο της Ομάδας και  τη φράση Replay For Olympiacos στο  μανίκι – μπλε δερμάτινο παπούτσι με  κόκκινες λεπτομέρειες στο χρώμα της  Ομάδας, δερμάτινη ζώνη και δερμάτινο  μαύρο backpack με λευκό λογότυπο  Replay.

Υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με διάθεση για νίκες στο… κόκκινο, με την υπογραφή Replay!

Σήμερα, στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη πραγματοποιήθηκε η
παράδοση της πολιτικής ενδυμασίας REPLAY στα μέλη της ομάδας.

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της REPLAY στην Ελλάδα, κ.  Τσουβελεκάκης Δημήτρης δήλωσε: «Ακόμη μια χρονιά παρέα με την κορυφαία ποδοσφαιρική  ομάδα, ακόμη μια αφορμή να διευρύνουμε τους ορίζοντες δουλεύοντας με πάθος και ένταση  για μια θέση πάντα ανάμεσα στους πρώτους. Για τη Replay το όραμα για πρωτοπορία  παραμένει άσβεστο και με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε να πορευόμαστε με τον Ολυμπιακό στο  δρόμο του αθλητικού ιδεώδους, μετατοπίζοντας τα όρια της απόδοσης συνεχώς και  στοχεύοντας πάντοτε στην κορυφή».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγραφιώτης Δημήτρης, εξέφρασε με τη  σειρά του την ικανοποίησή του για τη συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε  ιδιαιτέρως χαρούμενοι που για 4η συνεχόμενη χρονιά η REPLAY βρίσκεται δίπλα μας και  πορεύεται μαζί μας και σε αυτήν την αγωνιστική σεζόν. Ο Ολυμπιακός και η Replay αμφότεροι εκτός από τα ίδια χρώματα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες αξίες και το ίδιο  πάθος για πρωτοπορία και αυθεντικότητα. Το brand Replay διακρίνεται για το δυναμικό και
νεανικό του σχεδιασμό και το στυλ του ταυτίζεται απόλυτα με αυτό της ομάδας. Μαζί συνεχίζουμε για μια πετυχημένη και δυναμική σεζόν».