33χρονος συζυγοκτόνος από τη φυλακή: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου»

Με σημερινές του δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του, μέσα από την φυλακή ο 33χρονος συζυγοκτόνος της 20χρονης Κάρολαιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αποκαλύπτει στο STAR τα συναισθήματά του για όσα έχουν συμβεί και για την τραγωδία που προκάλεσε ο ίδιος, σκοτώνοντας τη γυναίκα του και μητέρα του 12 μηνών παιδιού τους. Ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να πείσει ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και τονίζει πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί του.

«Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική»

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Διαφωνία στις δύο οικογένειες για την επιμέλεια της Λυδίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας. Ενδεχομένως και σήμερα η Εισαγγελία Ανηλίκων να αποφασίσει σε ποιο από τα δύο περιβάλλοντα θα μείνει το ενός έτους κοριτσάκι.

Οι οικογένειες των δύο πλευρών διεκδικούν την επιμέλεια του μωρού. Ειδικότερα, η οικογένεια της Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ η οικογένεια του πιλότου ζητά συνεπιμέλεια (δηλαδή να μένει το παιδί έξι μήνες στην Αλόννησο κι έξι μήνες στην Αθήνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τελευταία φορά που μίλησαν η μητέρα της Καρολάιν και η μητέρα του πιλότου ήταν προχτές το βράδυ. «Συμφώνησαν ότι διαφωνούν» σχολίασε ο δημοσιογράφος.