Αρχική InfoMommy Υγεία 4ο Forum Υγείας: Ο θεσμός που φέρνει κοντά την υγεία με του πολίτες

4ο Forum Υγείας: Ο θεσμός που φέρνει κοντά την υγεία με του πολίτες

Το Forum για την Υγεία καθιερώθηκε στην Αθήνα, εδώ και 3 χρόνια, από 20 Επιστημονικές Εταιρείες, τον Όμιλο Zita, το περιοδικό ΔΥΟ και κάτω από την αιγίδα φορεών, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά, το κοινό, με τους πλέον έγκριτους Επιστήμονες Υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την Υγεία, τη Διατροφή, αλλά και την Ευεξία και Ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.

Η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον Εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη και έτσι αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και Επαγγελματίες Υγείας, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Το Forum θα διεξαχθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2018.

Επειδή η Υγεία, η Διατροφή και η Ομορφιά αφορά όλους μας, πάνω από 200 ομιλητές, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα για τον
Άνδρα, την Γυναίκα και το Παιδί.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.dyoforum.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter