Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 tips που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε στρώμα για το κρεβάτι σας

5 tips που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε στρώμα για το κρεβάτι σας

Μήπως όταν σηκώνεστε το πρωί πονάτε ή είστε πιασμένοι; Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα και δεν νιώθετε να ξεκουράζεστε πραγματικά; Αν εμφανίζετε αυτά τα συμπτώματα, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε στρώμα. Καθορίστε το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε και προσδιορίστε τις ανάγκες σας, προτού βγείτε στην αγορά, ειδικά αν υπάρχουν θέματα υγείας.

Δείτε 5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή στρώματος για να πέφτετε στα μαλακά όταν κοιμάστε!

Εργασία για το σπίτι: Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε το κρεβάτι σας για να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις του στρώματος που πρέπει να αγοράσετε. Σκεφτείτε ποια είναι τα προβλήματα που έχει το υπάρχον στρώμα και φτιάξτε μια λίστα με τα Υπέρ και τα Κατά.

Βόλτα στα μαγαζιά: Η έρευνα στα μαγαζιά μπορεί να ξεκινήσει προτού ακόμα βγείτε στο δρόμο. Ρωτήστε φίλους και συγγενείς που εμπιστεύεστε. Επίσης, κάντε μια πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να είστε εξοικειωμένοι με την ορολογία και τα νέα υλικά και να μην είστε απροετοίμαστοι όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις διάφορες επιλογές στα καταστήματα. Μη διστάσετε να ζητήσετε αναλυτικές πληροφορίες και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας, γιατί μην ξεχνάτε ότι θα κοιμάστε εκεί για τα επόμενα (ίσως και δέκα) χρόνια!

Test-drive οπωσδήποτε: Δεν γίνεται να αγοράσετε ένα στρώμα δίχως να ξαπλώσετε πάνω του. Βγάλτε τα παπούτσια σας και δοκιμάστε αρκετές διαφορετικές θέσεις για να νιώσετε τις διαφορές στο σώμα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter