Πώς να γίνεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον σύντροφο σου;

Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους που προσπαθείς να πετύχεις σε μια επιχείρηση είναι να ανακαλύψεις και να καλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες των πελατών σου. Όσο περισσότερη αξία προσφέρεις στον πελάτη σου, τόσο πιο μεγάλη επιτυχία θα έχεις.

Σαν όρος αυτό ονομάζεται “Raving Fans Customer”. Γνώριζες όμως ότι αυτή η αρχή εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και σε μια σχέση;

Εστιάζοντας στο πώς να δημιουργήσεις μια “raving fan” κουλτούρα στο σπίτι σου, θα βάλεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση θετική, σε μια κατάσταση αγάπης, καθώς παράλληλα θα καλλιεργήσεις εκείνη τη νοοτροπία που είναι απαραίτητη για μια ισχυρή και ασφαλή σχέση ανάμεσα σε εσένα και τον συνεργάτη ή τον σύντροφό σου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στο σύντροφο και στον εαυτό σου. Γιατί ο σύντροφος σου θα στο ανταποδώσει και η σχέση σας θα μπει σε ένα θετικό φαύλο κύκλο που θα σας επιτρέψει να χτίσετε έναν ισχυρό δεσμό και να αναπτυχθείτε μαζί.

1. Πήγαινε πέρα των προσδοκιών του άλλου ανθρώπου: Είναι εύκολο να τεμπελιάσεις στη σχέση σου. Είναι εύκολο να κάνεις μόνο τα ελάχιστα, προκειμένου απλά να επιβιώνει μια σχέση και απλά να τρέχεις στο τέλος να σώσεις ό,τι μπορείς. Αλλά εστιάζοντας στο να δημιουργήσεις μια “raving fan” κουλτούρα σημαίνει ότι πάντα θα δίνεις πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκά ο σύντροφός σου. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία να μην ονειρεύεσαι σαν ένα παραμύθι τη σχέση σου, αλλά να ζήσεις το δικό σου παραμύθι γιατί θα κάνεις όλα όσα χρειάζεται για να το δημιουργήσεις. Και αυτό θα γυρίσει πολλαπλά πίσω!

2. Αναγνώρισε τις ανάγκες του συντρόφου σου: Αναγνώρισε και κάλυψε τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου, έτσι ώστε να χτίσεις μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης. Μάθε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την αγάπη. Ρώτησε τον: «Τι χρειάζεται να συμβεί για να νιώσεις ότι σε αγαπώ;». Ακόμη κι αν έχεις ξανακάνει στο περίπου αυτή τη συζήτηση, η ερώτηση αυτή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμη καλύτερα τον εσωτερικό κόσμο του συντρόφου σου. Αυτή η δοτικότητα θα βοηθήσει τον σύντροφό σου να νιώσει περισσότερο σημαντικός και ασφαλής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr