5 τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων της παιδικής σειράς αντηλιακών Carroten Kids

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, πιστεύει πως για τα παιδιά, το καλοκαιρινό παιχνίδι θα πρέπει να είναι: ξέγνοιαστό, διασκεδαστικό και γεμάτο Αντηλιακή προστασία. Έτσι, φέτος τo Carroten, λανσάρει δυο νέα καινοτόμα προϊόντα που εντάσσονται στην παιδική σειρά αντηλιακών Carroten Kids, και θα μετατρέψουν και τη χρήση αντηλιακού σε παιχνίδι.

Τα δυο νέα προϊόντα, το Carroten Kids Wet Skin Spray SPF50 200ml και το Carroten Kids RollOn SPF30 50ml έρχονται να ταράξουν τα νερά και να προετοιμάσουν το έδαφος για ατελείωτες καλοκαιρινές βουτιές, βόλτες και παιχνίδι στον ήλιο είτε στην παραλία είτε όχι,  κρατώντας την παιδική επιδερμίδα προστατευμένη!

Τα αντηλιακά Carroten Kids είναι εδώ για να κάνουν την αντηλιακή προστασία ξανά παιχνίδι!

Το νέο Carroten Kids Wet Skin Spray SPF50 200ml έρχεται με ενισχυμένο σύστημα προστασίας 3 επιπέδων (UVB+UVA+IRA) και ειδικούς μαλακτικούς παράγοντες που επιτρέπουν τη διάφανη εφαρμογή σε βρεγμένη και στεγνή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Περιέχει Προβιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, απέναντι στη UV ακτινοβολία, προστατεύοντας την αποτελεσματικά από ερεθισμούς ενώ η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

Το Carroten Kids RollOn SPF30 50ml είναι η δεύτερη άφιξη στην οικογένεια του Carroten, με roll-on στόμιο για εύκολη εφαρμογή και σε συσκευασία ταξιδιού για να μπορείτε να το έχετε μαζί σας συνεχώς. Το Carroten Kids RollOn SPF30 50ml προσφέρει ενισχυμένο σύστημα προστασίας 4 επιπέδων (UVB+UVA+VL+IRA) που στοχεύει στο μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ είναι εμπλουτισμένο με 3πλό σύστημα προστασίας, Beta-Glucan + Provitamin D + Prebiotic ώστε να μπορούν τα παιδία να χαίρονται το παιχνίδι στον ήλιο με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία!

Μαζί με τα νέα προϊόντα, το Carroten επαναλανσάρει σε νέα συσκευασία την παιδική & οικογενειακή σειρά Trigger Spray για πρόσωπο και σώμα. Tα αγαπημένα Carroten Family Triger Spray SPF30 και Carroten Kids Triger Spray SPF 30 και SPF 50, με τα υπέροχα αρώματα, επιστρέφουν σε νέα εργονομική συσκευασία, πρακτική στη χρήση, εύκολη στο κράτημα, και τη γνωστή αντλία σε σχήμα «πιστολιού» με ειδικό stop για την αποφυγή ατυχημάτων από τους μικρούς μας φίλους και μη!

Φυσικά, από το portfolio του Carroten δεν λείπει το Carroten Baby, η αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος για μωρά & νήπια από 6 έως 36 μηνών, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη από την επιστημονική ομάδα του Carroten για να απολαμβάνουν χωρίς κίνδυνο τις πρώτες τους βουτιές!

Μαμάδες και μπαμπάδες του κόσμου ενωθείτε!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της παιδικής σειράς αντηλιακών Carroten Kids.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 10 Ιουλίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της παιδικής σειράς αντηλιακών Carroten Kids.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 10η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ειρήνη Αυτιά

2.Βενετία Σερβίου

3.Παρασκευή Μοσχοπούλου

4.Ίννα Κυριακοπούλου 

5.Αικατερίνη Δαλαμήτρου 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.