Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχεροί κερδίζουν το Frezylac Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης και το Frezylac Το πρώτο μου Μούσλι από την FREZYDERM

5 τυχεροί κερδίζουν το Frezylac Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης και το Frezylac Το πρώτο μου Μούσλι από την FREZYDERM

Μετά τον 4ο μήνα μία νέα περίοδος ξεκινά για το βρέφος. Οι διατροφικές του ανάγκες αυξάνονται και έχει έρθει η στιγμή να εμπλουτιστούν οι ουσίες που λαμβάνει. Αυτή την περίοδο, στα πλαίσια μίας μεικτής διατροφής, οι κρέμες απογαλακτισμού αποτελούν την ιδανική λύση για τη διατροφή του.

Frezylac Ρυζάλευρο Ολικής  Άλεσης

Η βιολογική κρέμα Frezylac με Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης για βρέφη είναι εύπεπτη και ελαφριά, ιδανική για το ευαίσθητο και άμαθο ακόμα στομαχάκι τους. Περιέχει ρύζι ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας αλεσμένο, ενώ αποτελεί ολοκληρωμένο γεύμα για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους, με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται.

Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
- Δεν περιέχει γάλα
- Δεν περιέχει γλουτένη
- Δεν περιέχει προσθήκη ζάχαρης (περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα των συστατικών του)
- Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, συνθετικές ή βελτιωτικές ουσίες
- Αποτελεί πλήρες γεύμα
- Προετοιμάζεται με γάλα
Ως βιολογικό προϊόν δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO)

Παρασκευάζεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε και του Ε.Ο.Φ για τις βρεφικές κρέμες και τα βρεφικά γάλατα.

Νέες διατροφικές εμπειρίες

Όσο περνούν οι μήνες νέα γευστικά ερεθίσματα μπαίνουν σιγά σιγά στη ζωή του μωρού μας. Μετά τον 8ο μήνα η διατροφή του μωρού εμπλουτίζεται με νέες τροφές και υφές.

Frezylac Το πρώτο μου Μούσλι

Το πρώτο Μούσλι που θα δοκιμάσει το παιδάκι μας, αποτελεί μία μικρή εμπειρία για αυτό. Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 8ο μήνα, με Ντίνκελ ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης, μπανάνας και μικρά κομματάκια μήλου βιολογικής καλλιέργειας έρχεται να του γνωρίσει πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες που θα λατρέψει!  Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.

Το πρώτο μου Μούσλι εκτός από πλήρες γεύμα αποτελεί και ένα γευστικό σνακ. Συνοδεύοντάς το με γιαούρτι και φρουτάκια είναι ενδυναμωτικό για τα παιδιά, και γιατί όχι, ένα θρεπτικό σνακ για τους μεγάλους. Επιπλέον μπορεί να εμπλουτίσει τις υπέροχες συνταγές της μανούλας που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι στο σπίτι.

Δεν περιέχει γάλα

- Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
- Περιέχει γλουτένη
- Δεν περιέχει γάλα
- Δεν περιέχει προσθήκη ζάχαρης (περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα των συστατικών του)
- Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, συνθετικές ή βελτιωτικές ουσίες
- Αποτελεί πλήρες γεύμα
- Προετοιμάζεται με γάλα
Ως βιολογικό προϊόν δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO). Παρασκευάζεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε και του Ε.Ο.Φ για τις βρεφικές κρέμες και τα βρεφικά γάλατα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook  για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Frezylac Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης και Frezylac Το πρώτο μου Μούσλι από την FREZYDERM. Ειδικότερα, οι νικητές κατόπιν κληρώσεως θα επιλέξουν ποιες από τις 2 συσκευασίες επιθυμούν να κερδίσουν. (οι συσκευασίες δεν συνδυάζονται και οι νικητές θα λάβουν 2 συσκευασίες του ίδιου προϊόντος).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Frezylac Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης και Frezylac Το πρώτο μου Μούσλι από την FREZYDERM. Ειδικότερα, οι νικητές κατόπιν κληρώσεως θα επιλέξουν ποιες από τις 2 συσκευασίες επιθυμούν να κερδίσουν. (οι συσκευασίες δεν συνδυάζονται και οι νικητές θα λάβουν 2 συσκευασίες του ίδιου προϊόντος).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

 O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.252 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μαρία Ροδολάκη

2.Στέλλα Αμαράντηγου

3.Καλλιόπη Κογκετσίδου

4.Σταυρούλα Φιαμπόλη

5. Διονύσης Ντάμκας

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.