6 από τους καλύτερους τρόπους να λευκάνετε τα νύχια σας, με φυσικά υλικά!

Έχουν χρωματιστεί τα νύχια σας, από τα σκούρα βερνίκια;

Αν όλο το χειμώνα τα χρησιμοποιούσατε τότε σίγουρα το χρώμα τους θα έχει αλλάξει. Μην σας πιάνει απόγνωση, μπορείτε να λευκάνετε τα νύχια σας με υλικά που έχετε στο σπίτι.

  1. Οδοντόκρεμα λεύκανσης – Δοκιμάστε αυτό πρώτο. Είναι εύκολο και λειτουργεί! Χρησιμοποιήστε μια παιδική οδοντόβουρτσα για να την εφαρμόσετε και κάντε ένα καλό τρίψιμο για ένα ή δύο λεπτά.
  2. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αρκετές φορές ανάλογα με το πόσο χρωματισμένα είναι τα νύχια σας. Η οδοντόπαστα λευκού χρώματος λειτουργεί καλύτερα σε αντίθεση με την μπλε ή πράσινη οδοντόπαστα τύπου gel. Η λεύκανση είναι ακόμα πιο σίγουρη, αν προσθέσετε μαγειρική σόδα
  3. Τι άλλο να δοκιμάσετε; Χυμός λεμονιού & σόδα. Στύψτε ένα λεμόνι (ή περισσότερα) σε ένα πλαστικό μπολ και προσθέστε σόδα μέχρι να γίνει μια ωραία λειαντική πάστα. Χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσετε τα νύχια σας. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε εάν χρειάζεται.
  4. Οξυζενέ και σόδα. Ανακατέψτε τα δύο μαζί μέχρι να πάρετε μια υφή που μοιάζει με πάστα. Καλύψτε τα νύχια σας με αυτό και αφήστε το μίγμα να καθίσει πάνω τους για περίπου 3 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
  5. Χρησιμοποιήστε επαγγελματικό καθαριστικό οδοντοστοιχίας. Διαλύστε μερικά δισκία σε ζεστό νερό και βυθίστε τα νύχια σας για περίπου 5 λεπτά.
  6. Whitening Pencil. Μπορείτε να πάρετε ένα μολύβι λεύκανσης νυχιών. Θα το εφαρμόσετε κάτω από τις άκρες των νυχιών και θα φανούν υγιέστατα. Το αποτέλεσμα σχεδόν μοιάζει με ένα γαλλικό μανικιούρ, πιο φυσικό.
  7. Τέλος, μην παραλείπετε πάντα Base Coat στα νύχια σας. Αποτρέψετε όλη αυτή τη διαδικασία με ένα στρώμα βάσης. Σίγουρα αξίζει το επιπλέον βήμα στο μανικιούρ.  Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες από αυτές τις τεχνικές μπορούν να αφυδατώσουν τα χέρια σας, για αυτό εφαρμόστε μια καλή κρέμα μόλις τελειώσετε.