Αγαπητό λόχειο σώμα, δεν είσαι άσχημο – Έχεις τον χάρτη της ζωής που δημιούργησες

Αγαπητό λόχειο σώμα, δεν είσαι άσχημο - Έχεις τον χάρτη της ζωής που δημιούργησες

«Αγαπητό λόχειο σώμα,

Πρώτ’ απ’ όλα, δεν σε μισώ. Αντιθέτως, είμαι πολύ περήφανη για σένα. Πέρασες πολλά. Μεγάλωσες έναν ολόκληρο άνθρωπο. Τον κράτησες ζεστό και ασφαλή, και τονν άφησες να μεγαλώσει μέχρι που ήταν έτοιμος να συνεχίσει μόνος του.

Έκανες χώρο γι’ αυτόν, έπειτα την άφησες να φύγει, με ανιδιοτελή γενναιότητα. Τον έθρεψες όσο μπορούσες, και είμαι περήφανη και γι’ αυτό.

ΕΙΑΑ! Λοιπόν παιδιά, γνωστοί άγνωστοι, θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή στο playstore. Με αυτή την εφαρμογή δέχεστε βιντεοκλήση από άτομα με έλλειψη οράσεως όπου μπορείτε να τους βοηθήσετε να επιλέξουν τα ρούχα, το μακιγιάζ τους, το φαγητό τους, μια συσκευασία, να τους διαβάσετε κάτι, να τους πείτε προς τα που να κινηθούν, κλπ... Πιστεύω ότι είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει σε εφαρμογή, μου το έστειλε μια φίλη μου και το εφάρμοσα. Δεν ζητάει χρήματα μόνο διάθεση για όταν θα τύχει να λάβετε κάποια κλήση. Αν δεν προλάβετε να απαντήσετε μην νιώσετε άσχημα σίγουρα θα απαντήσει κάποιος άλλος γιατί σε χιλιάδες άτομα βαράει η ίδια κλήση. Σήμερα είμαι χαρούμενος, πρόλαβα την πρώτη μου κλήση με μια κοπέλα, με ρώτησε για το κραγιόν της αν της πάει, και ήταν μια κούκλα. Της διάβασα ένα ποίημα του Λουντέμη: "Στην αγάπη δεν υπάρχουν δρόμοι έτοιμοι, τους φτιάχνεις εσύ". Χαμογέλασε. Σήμερα αυτή η επικοινωνία και το χαμόγελο της Φαίης, μου έφτιαξε τη μέρα. Δοκιμάστε το. Μην το στερήσετε αυτό από τον εαυτό σας.

Δεν απέτυχες. Έκανες εκπληκτικά πράγματα. Μπορεί να είσαι διαφορετικό απ’ ό,τι ήσουν, αλλά δεν είσαι άσχημο, κατεστραμμένο ή σημαδεμένο.

Έχεις πάνω σου έναν χάρτη της ζωής που δημιούργησες. Λόχειο σώμα, είσαι όμορφο, και είμαι περήφανη για σένα.”

Πηγή: Motherly

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων: Ποιο είναι το πιο πιθανό μέτρο για την επιστροφή των μαθητών

Χαμός σε πισίνα που κολυμπούσαν παιδιά όταν μια γυναίκα εμφανίστηκε με… αποκαλυπτικό μπικίνι (βίντεο)

Λίμνη Μπελέτσι: Κουτί αναψυκτικού σφήνωσε στο στόμα πάπιας – Πώς έσωσαν το άτυχο ζώο (εικόνες)