Αρχική Αληθινές Ιστορίες Άγγελοι στη Γη: Ένα υπέροχο βίντεο για όλους τους ήρωες-γονείς παιδιών με αναπηρίες

Άγγελοι στη Γη: Ένα υπέροχο βίντεο για όλους τους ήρωες-γονείς παιδιών με αναπηρίες

Η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman, στις 15 Φεβρουαρίου, έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία ενός βίντεο που προβάλει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρίες.

Η κ. Χρύσα Ιωαννίδου Μπινιαδάκη, μία μαμά παιδιού με ΑμεΑ σε συνεργασία με την Ra's Eye Productions και τον Μέμο Φίλιππο κατέγραψαν σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο την σκληρή καθημερινότητα μιας τέτοιας οικογένειας και τα προβλήματα μη αποδοχής της από την κοινωνία.

Στόχος του βίντεο, όπως μας είπε η ίδια η μαμά, είναι αφενός να «δώσουμε δύναμη και κουράγιο στις υπόλοιπες οικογένειες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχες δυσκολίες, αλλά και ένα ‘μάθημα’ στους άλλους γονείς, ώστε να εκτιμήσουν τη ζωή τους και να μάθουν τα παιδιά τους να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον κάθε άνθρωπο με ιδιαιτερότητες.»

Η κ. Ιωαννίδου Μπινιαδάκη συνεχίζει θυμίζοντάς μας ότι: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί γονείς που παλεύουν καθημερινά για την αναγνώριση των παιδιών τους και στην προσπάθειά τους αυτή πληγώνονται βαθιά. Ας μην ξεχνάμε, ότι πάντα εμείς οι ίδιοι οι γονείς πρέπει να διδάξουμε τα παιδιά μας να σέβονται τον πλησίον τους!»

Βασικοί πρωταγωνιστές του βίντεο είναι τα ίδια της τα παιδιά, η μικρή της Νεφέλη που έχει σύνδρομο Angelman και η αδελφή της που είναι πάντα βράχος δίπλα της...

Το μήνυμα της μαμάς-αναγνώστριας καταλήγει: «Ονομάζομαι Ιωαννίδου Χρύσα και το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους γονείς που παλεύουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά τους».

Angels on Earth (Άγγελοι στη Γη) - Παγκόσμια ημέρα συνδρόμου Angelman

Μια ματιά στη ζωή ενός παιδιού που γεννήθηκε με σύνδρομο Angelman, είναι αρκετή για να εμπνεύσει και να θυμίσει πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε όρεξη για μια όμορφη ζωή! Ένα project που άλλαξε την ματιά όσων συμμετείχαν στην παραγωγή του, αφιερωμένο στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ANGELMAN. Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα του καθενός κάνει τη ζωή πολύχρωμη! Ένα θετικό μήνυμα για να αγκαλιάσουμε την πολυχρωμία αυτή! Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν!!! @International Angelman Day

Gepostet von Ra's Eye Productions am Mittwoch, 13. Februar 2019


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.