Αίγιο: Καταγγελίες ότι ο 28χρονος οδηγός είχε προκαλέσει κι άλλα τροχαία στην περιοχή

Το θρίλερ του θανατηφόρου τροχαίου στο Αίγιο, την περασμένη συνεχίζεται, κατά το οποίο 28χρονος οδηγός “θέρισε” γιαγιά και εγγονό που πέθαναν ακαριαία, συνεχίζεται.

Η νομική πλευρά που εκπροσωπεί τον 28χρονο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού επιμένει στο σενάριο της επιδίωξης αυτοκτονίας μετά το τροχαίο, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει σήμερα, ότι ο πελάτης του πάσχει από βαρύτατη κατάθλιψη:

«Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Πρόσθεσε δε, ότι «προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί»

Επίσης, αναφέρεται για ακόμα μία φορά ότι «έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

Καταγγελίες για σοβαρά τροχαία που προκάλεσε ο ίδιος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ωστόσο, ο 28χρονος φέρεται να είχε προκαλέσει στο παρελθόν και άλλα τροχαία. Συγκεκριμένα, ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, μιλώντας στον Alpha, είπε: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».