Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το παιδί που από ένα πορτοκάλι που έφαγε στο σχολείο του και κόντεψε να χάσει τη ζωή του από αυτό, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Έχουν περάσει πλέον δυο μήνες κα ιτο 9χρονο αγοράκι ποσπαθεί να ανανήψει. Είναι στη μονάδα ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισαν όπου δινει τιτάνιο αγώνα.
Ο 9χρονος Άγγελος παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική του ΠΓΝΛ δίνοντας μια πολύ γενναία μάχη, έχοντας στο πλευρό του καθημερινά το ιατρικό τιμ του νοσοκομείου που για δύο μήνες βρίσκεται αδιαλείπτως δίπλα του.
Στο πλευρό του παιδιού, αλλά και πολύ κοντά στους γονείς που αγωνιούν, βρίσκεται και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κ. Δημήτρης Κατσικονούρης ο οποίος σε καθημερινή βάση συνομιλεί μαζί τους. Η μητέρα και ο πατέρας του 9χρονου δεν έχουν φύγει λεπτό από κοντά του αυτούς τους δυο μήνες από τότε που έγινε το συμβάν, στις 20 Μαρτίου 2025.
«Η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη αλλά σταθερή», είπε ο κ. Κατσικονούρης, προσθέτοντας: «Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση που μας έχει συγκλονίσει όλους, όμως είμαστε δίπλα στο παιδί και στους γονείς του. Συνομιλώ καθημερινά μαζί τους, καθώς αυτές τις ώρες η ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική. Όλοι μας, ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και η διοίκηση του νοσοκομείου, είμαστε στο πλευρό τους και δίνουμε όλοι μαζί την μάχη δίπλα στον γενναίο μικρό».
Πηγή onlarissa.gr
