Αμύνταιο: Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 12χρονης από τον πατέρα της

Για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Αμύνταιο και τις αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα της, μίλησε η δημοσιογράφος  Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1  και σοκάρει με τα νέα δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 βίαζε την ανήλικη κόρη του 3 φορές την εβδομάδα

Το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της κι αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.

Σύμφωνα με τον ant1, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας στον Αμύνταιο.

Πώς η 12χρονη “‘εσπασε” τη σιωπή της και μίλησε στους εκπαιδευτικούς

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Το τραγούδι για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας που έγραψε η Δήμητρα Πισπιρίγκου (video)

Ψηφιακή Μέριμνα: Το μέλλον της εκπαίδευσης είναι στα χέρια σου με όφελος 200€

Αλμυρός: «Νταής» ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στο 17 μηνών παιδί τους