Σοκ στο Αμύνταιο: Πατέρας βίαζε τη 12χρονη κόρη του – Πώς το κατάλαβαν οι δάσκαλοι

Σοκ στο Αμύνταιο: Πατέρας βίαζε τη 12χρονη κόρη του - Πώς το κατάλαβαν οι δάσκαλοι

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αμύνταιου Φλώρινας έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, ότι μία 12χρονη κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο της τον πατέρα.

Aναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκπαιδευτικοί της 12χρονης, είχαν παρατηρήσει αρχικά μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Στη συνέχεια το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους της, στο Αμύνταιο της Φλώρινας, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Οι δάσκαλοι ενημέρωσαν τις Αρχές

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δάσκαλοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενημέρωσαν τις Αρχές, οποίες ξεκίνησαν έρευνα πάνω στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού.

Παράλληλα, ο πατέρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν έγινε γνωστό το περιστατικό. Η 12χρονη παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Τέλος, η Τοπική Κοινωνία του Αμυνταίου είναι συγκλονισμένη με αυτό το γεγονός, που αποτελεί πλέον πρώτο θέμα συζήτησης στην κλειστή κοινωνία του χωριού.

Επιβεβαίωσε την κακοποίηση ο ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας και αναμένονται τις εξετάσεις από το DNA στην 12χρονη μαθήτρια προκειμένου να διασταυρωθεί και να δουν αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Απολογία Αναγνωστοπούλου: “Έβαλα τη Λυδία δίπλα στη νεκρή Καρολάιν για να ….”

Τα επεισόδια και οι σπασμοί της Τζωρτζίνας “δείχνουν” ασφυξία – Αίτημα εκταφής της 9χρονης

Καπραβέλος για θανάτους παιδιών στη Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι πιθανότερες αιτίες