Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Αν κάποιος με ποινή φυλάκισης 12 μήνες, βγει στους 7 μήνες με παρών 12 μηνών και επιστρέψει στη χώρα του χωρίς να ...."

"Αν κάποιος με ποινή φυλάκισης 12 μήνες, βγει στους 7 μήνες με παρών 12 μηνών και επιστρέψει στη χώρα του χωρίς να ...."

"Αν κάποιος με ποινή φυλάκισης 12 μήνες, βγει στους 7 μήνες με παρών 12 μηνών και επιστρέψει στη χώρα του χωρίς να έχει ολοκληρώσει το παρών μπορεί να ξαναπάει στην Ελλάδα ή θα έχει πρόβλήμα με φυλάκιση ή οτιδήποτε άλλο;"

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Το «παρών» σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος καταδικασθείς σε ποινή φυλάκισης, αφέθηκε υφ’ όρον να δίνει το παρών στις αστυνομικές αρχές (με περιοριστικούς όρους) και συνεπώς εκτελεί την ποινή του εκτός φυλακής. Αν λοιπόν αυτός έφυγε από τη χώρα χωρίς την άδεια των εισαγγελικών Αρχών, αυτό σημαίνει ότι παρεβίασε τους περιοριστικούς όρους και έτσι όταν επανέλθει στην Ελλάδα, θα ασκηθεί δίωξη κατ’ αυτού για το γεγονός αυτό και θα του επιβληθεί ποινή. Πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter