Καταναλωτές, προσοχή! Ανακαλούνται κλιματιστικά από την ελληνική αγορά – ΜΗΝ τα χρησιμοποιείτε

Η εταιρεία FAST ČR a.s.  ζητά τους πελάτες που έχουν αγοράσει τα φορητα κλιματιστικά Sencor SAC MT1221CH και SAC MT1222CH, να επικοινωνήσουν με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας , ή να τα επιστρέψουν στο κατάστημα, από όπου τα το αγόρασαν και το οποίο θα τους επιστρέψει ολόκληρο το ποσό αγοράς.

Είναι απαραίτητο τα κλιματιστικά να παραδοθούν για ενδεχόμενη επισκευή κα έως την επιστροφή τους στο κατάστημα να παύσει αμέσως η χρήση τους.

Αυτά είναι τα φορητά κλιματιστικά που ανακαλούνται

Βάσει της δικής της έρευνας, η εταιρεία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, υπό ορισμένες τεχνικές συνθήκες, μπορεί κατά τη λειτουργία των συγκεκριμένων προϊόντων να καταστραφεί η εσωτερική καλωδίωση των συσκευών. Η εταιρεία έχει λάβει μέχρι σήμερα 2 εκθέσεις σε παρόμοια βάση.

Σε περίπτωση καταγγελίας, όπου ο πελάτης δηλώνει, ότι η συσκευή διακόπτει την ηλεκτροδότηση (ρίχνει το ρελέ στον πίνακα ηλεκτροδότησης), να μην θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή και να την αποστείλετε αμέσως στην υπηρεσία  ή στο κατάστημα που την αγοράσατε αρχικά.

Τα φορητά κλιματιστικά SENCOR SAC MT1221CH και SAC MT1222CH έχουν υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες δοκιμές με τα εγκεκριμένα αποτελέσματα διάθεσης στην αγορά της ΕΕ και την απόδοση της σήμανσης CE (μηχανικής, ηλεκτρικής και χημικές δοκιμές).

Λαμβάνοντας τις προαναφερθείσες αναφορές, ξεκίνησε έρευνα, η οποία οδήγησε στον εντοπισμό αυτού του ελαττώματος στα μοντέλα των φορητών κλιματιστικών SENCOR SAC MT1221CH και SAC MT1222CH, και την επακόλουθη διακοπή πώλησης του προϊόντος αυτού και την απόσυρσή του από την αγορά.

Τι πρέπει να κάνετε αν τα έχετε αγοράσει

Για περισσότερες πληροφορίες, ή σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος με την επιστροφή των συγκεκριμένων προϊόντων, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο κέντρο εξυπηρέτησης- Service της εταιρείαςΑ.ΚΟΥΜΠΗΣ ΕΠΕ στο e-mail info@koumbis.gr , ή στον αριθμό τηλεφώνου 2108822221 (9.00-17.00 στις εργάσιμες μέρες).

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ