Ανακαλούνται μπάρες βρώμης από την αγορά – Δείτε για ποιες πρόκειται

Την απόσυρση μπαρών βρώμης της εταιρίας FLAPJACK Deligios αποφάσισε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Μετά από έλεγχο στις συγκεκριμένες μπάρες βρώμης βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη καζεΐνης, που υποδηλώνει την ύπαρξη ίχνους γάλακτος, το οποίο δεν αναγράφεται στα συστατικά της συσκευασίας.

Αυτές είναι οι μπάρες που ανακαλούνται

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι: μετά από δειγματοληψία του τμήματος εμπορίου της διεύθυνσης ανάπτυξης της ΠΕ Πειραιώς και Νήσων, το προϊόν «Μπάρες με σοκολάτα FLAPJACK Deligios, καθ.βάρους 240γρ.» με ημερομηνία λήξεως: 31/5/2023 και barcode 5213004030804, καθώς και το προϊόν «Μπάρες με σοκολάτα FLAPJACK Deligios, καθ.βάρους 80 γρ.» με ημερομηνία λήξεως: 31/5/2023 και barcode 5017840007378, παραγόμενα στην Μεγάλη Βρετανία, βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη καζεΐνης, που υποδηλώνει την ύπαρξη ίχνους γάλακτος, το οποίο δεν αναγράφεται στα συστατικά επί της συσκευασίας.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τρόφιμα τα οποία περιέχουν ίχνη γάλακτος και έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν. Παράλληλα, η εταιρία μας έχει προβεί σε απόσυρση των προϊόντων και έχει ενημερώσει σχετικά και τα σημεία διάθεσης».

Διαβάστε επίσης:

«Έβαλε κόκκινο πιπέρι στο στόμα μαθητή» και «του το σφράγισε με σελοτέιπ»: Καταγγελίες σοκ για καθηγήτρια Αγγλικών

Η πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη έγινε μαμά – Η εξομολόγηση ότι θα το μεγαλώσει ως ΛΟΑΤΚΙ μονογονέας

Βιασμός 12χρονης: Διάλογοι σοκ του Μίχου με το παιδί – Οι ατάκες για ουσίες και το εξοργιστικό δώρο της μάνας στην ανήλικη