Αντι-εμβολιαστής επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο σε μπαμπά για τον εμβολιασμό του ΑμεΑ γιου του, Δημήτρη

Τις τελευταίες ώρες οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσηκωθεί από την υβριστική επίθεση που δέχθηκε πατέρας από αντι-εμβολιαστή όταν ανέβασε φωτογραφίες του ΑμεΑ γιου του από τον εμβολιασμό του.

Όπως αναφέρει η Lifo.gr που αναδημοσίευσε το συμβάν το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο μπαμπάς του Δημήτρη πόσταρε περήφανος στο λογαριασμό του στο Τwitter ότι ο ΑμεΑ γιος του έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον COVID. Η ανάρτηση του μπαμπά  “Ο Δημητρός ο πρώτος που έκανε το εμβόλιο στην οικογένεια…ακολουθούμε από κοντά οι υπόλοιποι” συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και ευχές για την υγεία του παιδιού του με μοναδική εξαίρεση το σχόλιο ενός χρήστη που έκανε αήθη επίθεση τόσο στον πατέρα όσο και στον γιο.

Όπως έγραψε “Φαντάσου να σαι τόσο καθυστερημένος όπου παίζεις τη γονιμότητα του παιδιού σου κορώνα γράμματα ώστε να μην πεθάνει από έναν ιό με 0.001% πιθανότητα θανάτου κάτω των 60.”

Και μάλιστα συνέχισε την επίθεση γράφοντας “Κρίνοντας από τη δεύτερη φωτογραφία, πιο καθυστερημένο δεν θα γίνει το παιδί σου οπότε έχεις δίκιο”

Η απάντηση του πατέρα στο αντιεμβολιαστή

«Αντι-εμβολιαστής μου επιτέθηκε σήμερα & αφού του απάντησα χωρίς ύβρεις, γύρισε & αναφερόμενος στον πρίγκιπα έβαλε την ταμπέλα “καθυστερημένος”.

Τον γιο μου δεν μπορεί να τον “ακουμπήσει” ή να τον μειώσει γιατί ο Δημήτρης είναι πολύ μπροστά, αλλά για όλα τα AμΕΑ η φώτο στην δίωξη.».

Να μερικά από τα σχόλια υποστήριξης και συμπαράστασης που δέχτηκε ο πατέρας

-Αν δεν μπορεί να ντρέπεται τη στιγμή που γράφει κάτι τέτοιο, τότε έχει μόνο τη μορφή του ανθρώπου. Μέσα του δεν έχει μείνει τίποτε ανθρώπινο. Άνθρωποι χωρίς ψυχή

-Ελπίζω να τον πας πραγματικά δικαστικά. Δεν ξέρω νομικά αν γίνεται κάτι λόγω της ανωνυμίας των λογαριασμών υβριστή και θύματος εξύβρισης, αλλά καλό θα ήταν να ταλαιπωρηθεί μια στα δικαστήρια.

-Δεν ξέρω πραγματικά πώς να χαρακτηρίσω αυτό το άτομο, ό,τι και να πω είναι λίγο. Φιλί ζουπηχτό στο Δημήτρη με τη χαμογελάρα που φαίνεται ακόμη κ πίσω από τη μάσκα!

-Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοια άτομα. Να ξέρετε είμαστε υπερήφανοι για σας και τον Δημήτρη

-Και όπως το είπες για όλα τα ΑΜΕΑ αλλά και όλους τους ανθρώπους. Γιατί ΑΜΕΑ αν είναι ένας είμαστε όλοι

-Πίστευα πως απ’όλα τα στραβά μας σαν κοινωνία, άνθρωπο να γράψει κάτι τέτοιο δεν έχουμε…. Νιώθω τόση ντροπή

-Την αγάπη μας στον Δημήτρη! Σιδερένιος να είναι κ από ηλίθιους ο κόσμος δεν θα γλυτώσει ποτέ! Να είσαστε όλοι καλά κ να τον χαίρεστε.

Ο λογαριασμός που έκανε την επίθεση έχει διαγραφεί.