Αντίστροφη μέτρηση για ένα ξέφρενο καρναβάλι με στολές και παιχνίδια από την Disney!

Φέτος τις απόκριες, η Disney υποδέχεται την περίοδο του καρναβαλιού μεταμορφώνοντας τους μικρούς μας φίλους σε μοναδικούς ήρωες και ηρωίδες! Ιδιαίτερες στολές εμπνευσμένες από γαλαξίες και παραμυθένιους κόσμους «ντύνουν» τα παιδιά όπως τους αγαπημένους τους χαρακτήρες!

Η Ραπουνζέλ, η Σταχτοπούτα, η Μπελ, η Χιονάτη και οι υπόλοιπες πριγκίπισσες της Disney έρχονται κοντά μας μέσα από μοναδικές στολές της Rubies, στέμματα και «μαγικά» ραβδάκια για να γεμίσουν φαντασία τις αποκριάτικες ημέρες των κοριτσιών!

Για τα αγόρια της παρέας, η Disney επιφυλάσσει γαλαξιακές μάχες διάσωσης του κόσμου μέσα από τις στολές και μάσκες του Storm trooper, Darth Vader και Spiderman, το δυνατό σφυρί του Θορ, την ασπίδα του Captain America, τα γάντια του Hulk και όλο τον πλούσιο εξοπλισμό από την Hasbro. Οι φίλοι μας θα μπουν για τα καλά στη δράση και στην περιπέτεια, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές δυνάμεις των αγαπημένων τους ηρώων!

Το απόλυτο lightsaber του συστήματος Bladebuilders
προσφέρει στα παιδιά μοναδικά εξαρτήματα για να δημιουργούν 100 και πλέον συνδυασμούς με τη φαντασία τους!

Η Disney προετοιμάζει τους λιλιπούτειους φίλους της, από τριών έως οκτώ ετών, για ένα ξέφρενο καρναβάλι με πολύ χορό και παιχνίδι! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια από μάσκες μέχρι μαγικά ραβδιά και στολές, και μεταμορφώστε τα μικρά σας σε πραγματικούς ήρωες!