Αρχική Deco Αυτό είναι το κόλπο για να κάνετε ένα μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος

Αυτό είναι το κόλπο για να κάνετε ένα μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος

Τα μικρά σπίτια και διαμερίσματα βρίσκονται παντού και πολλοί από εσάς ίσως κατοικείτε σε ένα από αυτά. Ασφαλώς και πρέπει να σκεφτείτε, λοιπόν, ποια είναι η κατάλληλη διακόσμηση για να κάνετε το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος και λιγότερο «φορτωμένος».

Σε κάθε περίπτωση, σε ένα μικρό χώρο μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Από τα μεγάλα και ογκώδη έπιπλα, μέχρι τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που φιλοξενούνται στα ράφια και στα τραπεζάκια σας. Τα μικρά δωμάτια υπάρχει πιθανότητα να μην είναι «άνετα» αν δεν προσέξετε τη διαρρύθμιση και τη διακόσμησή τους.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δώσετε λύσεις, όπως για παράδειγμα να φροντίσετε ο χώρος να είναι επαρκώς φωτισμένος και να τοποθετήσετε καθρέπτες για να τον μεγαλώσουν.

Υπάρχει, όμως, ένα σχεδιαστικό τρικ που ίσως δεν το έχετε σκεφτεί: Βάψτε τους τοίχους και τα έπιπλα στο ίδιο χρώμα και προσπαθήστε να διατηρήσετε τη μονοχρωμία σε όλο το χώρο. Η προσέγγιση αυτή είναι ιδανική για να τραβάει το βλέμμα μακριά από τα πολλά αντικείμενα και να κάνει το χώρο σας να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος απ’ ότι πραγματικά είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.