Απαγωγή 4χρονης στην Αυστραλία: Ο 36χρονος είχε πάθος με τις κούκλες

Απαγωγή 4χρονης στην Αυστραλία: Ο 36χρονος είχε πάθος με τις κούκλες

Όσο η 4χρονη Cleo απολαμβάνει πλέον την ασφαλή αγκαλιά της μανούλας της, ο 36χρονος απαγωγέας της βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και όλο και περισσότερες πληροφορίες για αυτόν έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον Terry Kelly, ο οποίος άρπαξε την Cleo μέσα από τη σκηνή του κάμπινγκ στο οποίο παραθέριζε με την οικογένειά της, τη νύχτα ενώ κοιμόταν. Έπειτα από 18 εφιαλτικές για την οικογένειά της ημέρες, κατά τις οποίες είχε κινητοποιηθεί ολόκληρη η Αυστραλία και αγωνιούσε ο πλανήτης, το παιδί βρέθηκε στις 2/11 στο σχεδόν ερειπωμένο σπίτι του. Μάλιστα, το εν λόγω σπίτι δεν απείχε πολύ από το πατρικό της!

Ο 36χρονος είχε πάθος με τις παιδικές κούκλες

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 36χρονος φέρεται να ήταν παθιασμένος με τις παιδικές κούκλες και δη τις κούκλες Bratz. Επιπλέον, είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς στα social media για την «φανταστική οικογένειά» του. Σε μια από τις φωτογραφίες που ο ίδιος δημοσιεύει εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια. Δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό βρίσκεται στο σπίτι στο οποίο κρατούσε για 18 ημέρες την 4χρονη Κλίο.

Αστυνομικοί που ρωτήθηκαν για το πάθος του 36χρονου Kelly με τις κούκλες και αν τυχόν τις χρησιμοποίησε για να δελεάσει την Κλίο αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Αποκάλυψαν, πάντως, πως όταν βρήκαν την Cleo αυτή έπαιζε με παιχνίδια που βρίσκονταν στο δωμάτιο.

Ακολουθούσε το προφίλ της μητέρας της Cleo

Βρήκαν, επίσης, οι αρχές, ότι ένα από τα προφίλ του απαγωγέα της «Μαντλίν της Αυστραλίας» ακολουθούσε το προφίλ της μητέρας της 4χρονης. Έβλεπε, δηλαδή, διαρκώς τις εκκλήσεις της σε όσους ξέρουν κάτι για την τύχη της κόρης της.

Ο 36χρονος, πάντως, χθες (3/11) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι. Μια εκδοχή θέλει να τον έχει χτυπήσει συγκρατούμενός του στα κρατητήρια και μια δεύτερη εκδοχή θέλει τον Κέλι να έχει αυτοτραυματιστεί.

Συγκινεί ο διάλογος των αστυνομικών με την Κλίο

Πριν από μερικές ώρες η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που βρέθηκε η μικρή Cleo. O διάλογος που είχε το μικρό κορίτσι με τους αστυνομικούς συγκλονίζει:

Διαβάστε ακόμα:

Θάνατος 38χρονης εγκύου από κορωνοϊό: “Aνεμβολίαστη η οικογένεια – Η γυναικολόγος της είχε πει να κάνει το εμβόλιο”

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμος μέθοδος για γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο και θέλουν να κάνουν παιδί

Παρουσιάστηκε σαν άνδρας για να αποπλανήσει 15χρονη μέσω πορνογραφικού υλικού